» »

grafična v matični in ne pridem v win7 ali safe mode

grafična v matični in ne pridem v win7 ali safe mode

J4zzm4n ::

Skratka kolegu nemore več v win7, ko ima grafično kartico v matični plošči. Grafično je poslal nazaj na garancijo pa so rekli da so jo testiral in da je z njo vse v redu.
Če v biosu nastavim na onboard grafično in še je ona grafična noter še vedno ne pride v win7 ali safe mode. Ustavi se tam kjer se krogeci združijo v mikrosoftov logo.
Ko pa grafično ven vzamem pa nastavim na onboard pa deluje vse normalno.
grafična kartica: GIGABYTE GV-N98TSL-1GI GeForce 9800 GT 1GB Silent
matična plošča: ASROCK G31M-S R2.0
Se je kdo že srečal s tem ?

driverje sem zbrisal z driver sweeperjem,v biosih sem probal PCI, ni delalo, probal sem tudi PCI EXSPRESS ni delovalo in tudi onboard ni delovalo.
Prosim za pomoč, hvala

lp

Evo da vam razložim:
na novo sem naložil win7 in flashal biose,
pri meni sem računalnik testiral(od igric,restarta pač vse),
ko pa ga peljem kolegu in ga priklopim-samo napajanje, tipkovnico in monitor in SPET NE PRIDE V WIN in ne v SAFE MODE
Ustavi se zadeva tam kjer piše microsoft windows, še pred letečimi barvami
vzamem grafično ven in SPET DELA.

Grafično sem probal v mojem računalniku in je delala normalno,mojo sem da v onega in je tudi delala.

DANES PRIPELJEM RAČUNALNIK DOMOV VZAMEM VEN GRAFIČNO, JO DAM NOTER IN SPET DELA RAČUNALNIK NORMALNO
ko se nalaga safe mode se ustavi pri Classpnp.sys -> zdaj večer bom preštudiral to napako zdaj prvo nimam časa

kaj še naj naredim HELP pls

solatko ::

Poglej šuko vtikač pri kolegu, če je pravilno ozemljeno. Imel iste probleme z ati 5450 grafično, ki ni delovala pri stranki, zaradi slabega ničlanja.

fosil ::

Poglej šuko vtikač pri kolegu, če je pravilno ozemljeno. Imel iste probleme z ati 5450 grafično, ki ni delovala pri stranki, zaradi slabega ničlanja.

Kako ti je pa to uspel ugotovit, da je problem v nuli? :)

Za zgornji problem bi sicer tudi jaz rekel, da bi lahko bilo kaj z napajanjem, oziroma napajalnikom.
Tako je!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fosil ()

solatko ::

Čisto slučajno, ker je na servisu vse delal, se pač pri stranki pozabavaš z napajanjem in že preizkus z preizkuševalcem toka, ob dotiku na maso ni dal efekta.

bom probal, sporočim ko bom naredil
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomotoma onemogočil grafično kartico

Oddelek: Pomoč in nasveti
202540 (1726) mikko
»

Win 7/ Win 8 :(