Forum » Pomoč in nasveti » grafična v matični in ne pridem v win7 ali safe mode
grafična v matični in ne pridem v win7 ali safe mode
J4zzm4n ::
Skratka kolegu nemore več v win7, ko ima grafično kartico v matični plošči. Grafično je poslal nazaj na garancijo pa so rekli da so jo testiral in da je z njo vse v redu.
Če v biosu nastavim na onboard grafično in še je ona grafična noter še vedno ne pride v win7 ali safe mode. Ustavi se tam kjer se krogeci združijo v mikrosoftov logo.
Ko pa grafično ven vzamem pa nastavim na onboard pa deluje vse normalno.
grafična kartica: GIGABYTE GV-N98TSL-1GI GeForce 9800 GT 1GB Silent
matična plošča: ASROCK G31M-S R2.0
Se je kdo že srečal s tem ?
driverje sem zbrisal z driver sweeperjem,v biosih sem probal PCI, ni delalo, probal sem tudi PCI EXSPRESS ni delovalo in tudi onboard ni delovalo.
Prosim za pomoč, hvala
lp
Če v biosu nastavim na onboard grafično in še je ona grafična noter še vedno ne pride v win7 ali safe mode. Ustavi se tam kjer se krogeci združijo v mikrosoftov logo.
Ko pa grafično ven vzamem pa nastavim na onboard pa deluje vse normalno.
grafična kartica: GIGABYTE GV-N98TSL-1GI GeForce 9800 GT 1GB Silent
matična plošča: ASROCK G31M-S R2.0
Se je kdo že srečal s tem ?
driverje sem zbrisal z driver sweeperjem,v biosih sem probal PCI, ni delalo, probal sem tudi PCI EXSPRESS ni delovalo in tudi onboard ni delovalo.
Prosim za pomoč, hvala
lp
J4zzm4n ::
Evo da vam razložim:
na novo sem naložil win7 in flashal biose,
pri meni sem računalnik testiral(od igric,restarta pač vse),
ko pa ga peljem kolegu in ga priklopim-samo napajanje, tipkovnico in monitor in SPET NE PRIDE V WIN in ne v SAFE MODE
Ustavi se zadeva tam kjer piše microsoft windows, še pred letečimi barvami
vzamem grafično ven in SPET DELA.
Grafično sem probal v mojem računalniku in je delala normalno,mojo sem da v onega in je tudi delala.
DANES PRIPELJEM RAČUNALNIK DOMOV VZAMEM VEN GRAFIČNO, JO DAM NOTER IN SPET DELA RAČUNALNIK NORMALNO
ko se nalaga safe mode se ustavi pri Classpnp.sys -> zdaj večer bom preštudiral to napako zdaj prvo nimam časa
kaj še naj naredim HELP pls
na novo sem naložil win7 in flashal biose,
pri meni sem računalnik testiral(od igric,restarta pač vse),
ko pa ga peljem kolegu in ga priklopim-samo napajanje, tipkovnico in monitor in SPET NE PRIDE V WIN in ne v SAFE MODE
Ustavi se zadeva tam kjer piše microsoft windows, še pred letečimi barvami
vzamem grafično ven in SPET DELA.
Grafično sem probal v mojem računalniku in je delala normalno,mojo sem da v onega in je tudi delala.
DANES PRIPELJEM RAČUNALNIK DOMOV VZAMEM VEN GRAFIČNO, JO DAM NOTER IN SPET DELA RAČUNALNIK NORMALNO
ko se nalaga safe mode se ustavi pri Classpnp.sys -> zdaj večer bom preštudiral to napako zdaj prvo nimam časa
kaj še naj naredim HELP pls
solatko ::
Poglej šuko vtikač pri kolegu, če je pravilno ozemljeno. Imel iste probleme z ati 5450 grafično, ki ni delovala pri stranki, zaradi slabega ničlanja.
fosil ::
Poglej šuko vtikač pri kolegu, če je pravilno ozemljeno. Imel iste probleme z ati 5450 grafično, ki ni delovala pri stranki, zaradi slabega ničlanja.
Kako ti je pa to uspel ugotovit, da je problem v nuli?
Za zgornji problem bi sicer tudi jaz rekel, da bi lahko bilo kaj z napajanjem, oziroma napajalnikom.
Tako je!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fosil ()
solatko ::
Čisto slučajno, ker je na servisu vse delal, se pač pri stranki pozabavaš z napajanjem in že preizkus z preizkuševalcem toka, ob dotiku na maso ni dal efekta.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomotoma onemogočil grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2540 (1726) | mikko |
» | Win 7/ Win 8 :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (833) | Lonsarg |
» | eVGA GeForce 8800gtsOddelek: Pomoč in nasveti | 1369 (1085) | akasa |
» | DiskOddelek: Strojna oprema | 1112 (987) | g. Oden |
» | elektrotehnika v praksiOddelek: Loža | 6070 (5274) | Tear_DR0P |