Forum » Pomoč in nasveti » DCC in Router
DCC in Router
Simulacrum ::
Pozdrav pozdrav.
Imam problem, ko se poskusam DCCjat (chat ali send) me preprosto disconnecta. Ne takoj ampak po kaksni minutki - ping time out. Ce pa zelim sprejet DCC pa deluje brez tezav. Torej DCC ne deluje samo ven.
Sem pa za routerjem Zyxel prestige 300 series. V routerju sem odprl porte, ki so potrebni za DCC, torej port 113 ter porti od 1024 do 5000, ter jih forward-al na racunalnik kjer tece IRC client. Sem mogoce pozabil se kaksnega? Routerjev bios sem nadgradil na najnovejsega.
Ima se kdo podobne tezave? Pozna kdo resitev tega problema?
Lp
Riplix
Imam problem, ko se poskusam DCCjat (chat ali send) me preprosto disconnecta. Ne takoj ampak po kaksni minutki - ping time out. Ce pa zelim sprejet DCC pa deluje brez tezav. Torej DCC ne deluje samo ven.
Sem pa za routerjem Zyxel prestige 300 series. V routerju sem odprl porte, ki so potrebni za DCC, torej port 113 ter porti od 1024 do 5000, ter jih forward-al na racunalnik kjer tece IRC client. Sem mogoce pozabil se kaksnega? Routerjev bios sem nadgradil na najnovejsega.
Ima se kdo podobne tezave? Pozna kdo resitev tega problema?
Lp
Riplix
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Še več prostora za vašo pošto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7401 (5727) | CaqKa |
» | resitev: Kako nastavit routerOddelek: Omrežja in internet | 3060 (2754) | nicjasno |
» | Problem z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1000 (925) | OmegaBlue |
» | mIRC: DCC send mi prek routerja ne delujeOddelek: Omrežja in internet | 3225 (2918) | CaqKa |
» | DCC deluje ne spljoh.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1021 (896) | Simulacrum |