Forum » Kaj kupiti » Kupujem tiskalnik
Kupujem tiskalnik
Blup ::
Zanima me, če bi mi lahko svetovali kateri tiskalnik kupiti...
Kupujem namreč dva...
- laserski A4 USB (nekje do 150.000 SIT, za nezahtevna dela, tiskanje dokumentov...)
- ink jet A3 USB (nezahtevo delo, večinoma izris načrtov)
Za nasvete se vam lepo zahvaljujem!
Blup
Kupujem namreč dva...
- laserski A4 USB (nekje do 150.000 SIT, za nezahtevna dela, tiskanje dokumentov...)
- ink jet A3 USB (nezahtevo delo, večinoma izris načrtov)
Za nasvete se vam lepo zahvaljujem!
Blup
bobby ::
za laserje sicer nisem expert ampak za ink jet,... če misliš epsona slučajno potem definitivno epson stylus 1520. glave so ločene, kartuše so ločene, razen rednih servisov (1x na leto) in črnil ne bo drugih stroškov. poleg tega, če ti glava crkne, zasuši,... je kompleten servis skompletnim čiščenjem in obema novima kartušama cca 30000+ddv. je pa neki. tiskalnik stane 160000+ddv ampak je vreden svojga dnarja. no jst sem ti dal predlog za ink jeta, za ostalo pa drugi,...
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
MadMax ::
A4 laser bi priporocal Brother HL-1440.
IIRC ima USB in LPT, 14 str/min, stane pa cca 120kSIT (ne vem tocno, preveri po cenikih-uvaza pa jih Medis na Brncicevi-LJ).
IIRC ima USB in LPT, 14 str/min, stane pa cca 120kSIT (ne vem tocno, preveri po cenikih-uvaza pa jih Medis na Brncicevi-LJ).
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako tiskati samo s črno barvo ?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1645 (1420) | hojnikb |
» | Polnjenje kartuš (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 14782 (9362) | matej5734 |
» | Kateri tiskalnik/multifunkcijsko napravo kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3424 (3274) | Karen |
» | Polnjenje kartuš pri laserskih tiskallnikih...Oddelek: Kaj kupiti | 4355 (3993) | bond007 |
» | Neoriginalne barve za tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2707 (2153) | ;-) |