Forum » Programska oprema » Kak ponovno vzbudit kablski internet.
Kak ponovno vzbudit kablski internet.
BendeR ::
Ok sem prej sem mel dostop do interenta prek analognega modema.Zdaj pa sem presedo na kablski interent pa me zanima naslednje.V kratkem mislim formatirat mašino in na novo naložit winse.Zdaj pa je finta v tem da nevem točno kaj morem nato vse naredit da bo interent spet špilal.
Mam pa winxp,če vam je to kaj v pomoč.Rabo bi podrobno razlago kaj moram vse naredit.
Mam pa winxp,če vam je to kaj v pomoč.Rabo bi podrobno razlago kaj moram vse naredit.
City ::
Verjetno ti je ponudnik kabelskega interneta dal tudi kakšno dokumentacijo in seveda vse nastavitve za internet, samo pogledat je treba tja notri in vnest podatke.
BendeR ::
Internet sem dobo komaj pred 4 dnevi im mi niso dali še nič še mail naslova nimam.Dozadaj sem dobo samo modem in to je to.Sem pa na Siolu in kolk se jaz spomnim dobiš dokumentacijo komaj z pogodbo tak da mi to sedaj še nič ne pomaga.Torej rabo bi natančni opis postopka.
Binji ::
formatiras, nalozis winse, ko te prasa kasno povezavo mas reci prek lana in to je to.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Binji ::
nope..mas lahko kr da ti ga sam dodeli. Ce si ga pa ze zazelis nastavlat mas v win2000 ukaz ipconfig /all kjer ga lahko vidis
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Highlag ::
V XP-jih lahko v setup-u ko sprašuje za pvezavo z internetom celo izbereš povezavo Cable slediš čarovniku in vpišeš tri IP adrese, ki jih moraš vedeti (za telemach) In ko se okna prvič zbudijo že lahko surfaš.
Pošto je potrebno tako ali tako nastavit kasneje.
Pošto je potrebno tako ali tako nastavit kasneje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Facebook - onemogočen dostop (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 9844 (5727) | Invictus |
» | Zakaj na Slo-techu na konkretno vprašanje ni konkretnega odgovoraOddelek: Slo-Tech | 3664 (2261) | kunigunda |
» | Microsoft "umaknil" WGA (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 10926 (9200) | denial |
» | ADSL modem -> Switch -> Router, kako da so vsi v istem subnetu?Oddelek: Omrežja in internet | 4904 (4423) | SasoS |
» | SATELITSKI INTERNETOddelek: Omrežja in internet | 2636 (2249) | Vom |