Forum » Omrežja in internet » SiOL Helpdesk?
SiOL Helpdesk?
Tr0n ::
Ko je ze toliko govora o ADSLju in SiOLu,... tukaj se ena resnicna zgodbica. Gre za izmenjavo emailov.
Me: Zanima me kdaj bo mozen ADSL v kraju X, telefonska Y.
SiOL: ADSL bo na vasi lokaciji mozen Oktobra. Vsekakor vas (v kolikor se seveda se niste), vabimo, da vase podatke pustite na strani http://adsl.siol.net/ in takoj, ko bo ADSL na vasi telefonski stevilki mozen Vas bomo o tem obvestili.
Me: Je informacija potrjena?
SiOL (druga oseba): Informacija je potrjena s strani Telekoma - nadgraditev naj bi potekala meseca oktobra (40.teden).
Me (2 tedna po tednu 40.): Zanima me, ali je nadgradnja ze izvrsena oz. kaksni so naslednji koraki pri pridobitvi ADSL prikljucka?
SiOL (ista oseba kot prvi odgovor): Na zalost vas moremo obvestiti, da se je plan za izgradnjo DSLAM-ov pri Telekom Slovenije predkratkim spremenil. Izgradnja DSLAM na lokaciji X, ni v planu za leto 2002.
Me: Hmm? Kako to da je prislo do taksne drasticne spremembe plana?
SiOL: Pozanimajte se na lokalni enoti Telekoma za dodatne informacije.
SiOL (verjetno mail, ki ga ne bi smel videti): S temle tudi ne vem, kaj naj naredim. Osebi X in Y sta mu obljubila da bo oktobra, jaz pa sem preveril in sploh ni v planu za letos.
SiOL: Na zalost vas moremo obvestiti, da se je plan za izgradnjo DSLAM-ov pri Telekom Slovenije predkratkim spremenil. Izgradnja DSLAM na lokaciji X, ni v planu za leto 2002.
Kewl?
Nauk zgodbe: bodite veseli, da imate ADSL in nehajte tecnarit o slabih prenosih in casu nadgradnje na 1 mbit, ker nekateri se tega nimajo .
Me: Zanima me kdaj bo mozen ADSL v kraju X, telefonska Y.
SiOL: ADSL bo na vasi lokaciji mozen Oktobra. Vsekakor vas (v kolikor se seveda se niste), vabimo, da vase podatke pustite na strani http://adsl.siol.net/ in takoj, ko bo ADSL na vasi telefonski stevilki mozen Vas bomo o tem obvestili.
Me: Je informacija potrjena?
SiOL (druga oseba): Informacija je potrjena s strani Telekoma - nadgraditev naj bi potekala meseca oktobra (40.teden).
Me (2 tedna po tednu 40.): Zanima me, ali je nadgradnja ze izvrsena oz. kaksni so naslednji koraki pri pridobitvi ADSL prikljucka?
SiOL (ista oseba kot prvi odgovor): Na zalost vas moremo obvestiti, da se je plan za izgradnjo DSLAM-ov pri Telekom Slovenije predkratkim spremenil. Izgradnja DSLAM na lokaciji X, ni v planu za leto 2002.
Me: Hmm? Kako to da je prislo do taksne drasticne spremembe plana?
SiOL: Pozanimajte se na lokalni enoti Telekoma za dodatne informacije.
SiOL (verjetno mail, ki ga ne bi smel videti): S temle tudi ne vem, kaj naj naredim. Osebi X in Y sta mu obljubila da bo oktobra, jaz pa sem preveril in sploh ni v planu za letos.
SiOL: Na zalost vas moremo obvestiti, da se je plan za izgradnjo DSLAM-ov pri Telekom Slovenije predkratkim spremenil. Izgradnja DSLAM na lokaciji X, ni v planu za leto 2002.
Kewl?
Nauk zgodbe: bodite veseli, da imate ADSL in nehajte tecnarit o slabih prenosih in casu nadgradnje na 1 mbit, ker nekateri se tega nimajo .
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TELEKOM-SiOL ....na kateri centrali sem????Oddelek: Omrežja in internet | 3946 (3183) | yoco |
» | Zakaj mi Telekom ne omogoči ADSL-a?Oddelek: Omrežja in internet | 2998 (1743) | Pyr0Beast |
» | Modri ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 19508 (8951) | Nejc Pintar |
» | Nič več ADSLa?Oddelek: Omrežja in internet | 3015 (1784) | kleDo |
» | adsl - okolica MariboraOddelek: Omrežja in internet | 1437 (1227) | [t502] |