Forum » Mobilne tehnologije » Debitel telefoni- zaklenjeni ali odklenjeni ???
Debitel telefoni- zaklenjeni ali odklenjeni ???
easyrider3 ::
Mene pa zanima kako je z mobiteli pri operaterju Debitel a so kodirani-zaklenjeni,recimo tako kot pri Simobilu????
BladE_ ::
Odklenjeni.
Pri simobili pa telefonov ne zaklepajo več, če imaš pa slučajno zaklenjenega pa ti ga brezplačno odklenejo.
Pri simobili pa telefonov ne zaklepajo več, če imaš pa slučajno zaklenjenega pa ti ga brezplačno odklenejo.
IceIceBaby ::
BladE, od kdaj je to? Meni so rekli, da mi ga odklenejo, ampak šele po tem, ko mi poteče vezava. Klical sem cca 2 meseca nazaj.
Aljaz1980 ::
mislim da je tako po zakonu
tako da pokliči pa če ti teži pa reči nazaj: Ne me jeba*, ker mi morate po zakonu odkleniti mobi
tako da pokliči pa če ti teži pa reči nazaj: Ne me jeba*, ker mi morate po zakonu odkleniti mobi
IceIceBaby ::
BladE, moj ni odklenjen, odkleniti mi ga pa tudi niso želeli. Vsaj po telefonu so imeli pripombe, se pa nisem spuščal v detajle.
mojsterleo ::
simobil od 15.7.2010 ne zaklepa vec telefonov. ce so zaklenjeni, jih zastonj odklenejo. v simobil center prineses telefon, osebni dokument, in pocakas, da ti prodajalec vnese kodo za odklep, in to je to.
zuz3k ::
lahko to kdo potrdi?
kakor je meni znano ti simobil ne odkleni telefona, si ga moraš sam
kakor je meni znano ti simobil ne odkleni telefona, si ga moraš sam
Life is a psychological game.
BladE_ ::
Jaz ti potrdim... Simobil ti vsak telefon kupljen pri njih odklene, če je seveda zaklenjen... že nekaj časa so Simobilovi telefoni odklenjeni.
Akcija - Reakcija
zuz3k ::
sej bom ju3 poklical
fotrov služben telefon je zaklenjen, je biw kupljen 3 leta nazaj, nvem če me račun
lp
fotrov služben telefon je zaklenjen, je biw kupljen 3 leta nazaj, nvem če me račun
lp
Life is a psychological game.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telefon Tušmobil Y1, zaklenjen - odklenjen?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3365 (3086) | The Shadow |
» | Res ni več telefonov, zaklenjenih na omrežje?Oddelek: Mobilne tehnologije | 6543 (5992) | St235 |
» | vezava gsm telefona na številkoOddelek: Mobilne tehnologije | 1007 (754) | St235 |
» | simobil zaklep telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14007 (9498) | Entity |
» | Ali so Simobilovi mobiteli odklenjeni?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3416 (2972) | Ted |