Forum » Pomoč in nasveti » RAM iz enega prenosnika v drugega
RAM iz enega prenosnika v drugega
enrique ::
Pozdravljeni,
ali bi mi lahko prosim kdo povedal, če bi RAM iz prenosnika HP nw9440, deloval v prenosniku Fujitsu Simens Lifebook s7020?
RAMa se razlikujeta samo v frekvenci in sicer HP ima 667Mhz, Fujitsu Simens pa ima 533MHz.
Lep pozdrav, K.
ali bi mi lahko prosim kdo povedal, če bi RAM iz prenosnika HP nw9440, deloval v prenosniku Fujitsu Simens Lifebook s7020?
RAMa se razlikujeta samo v frekvenci in sicer HP ima 667Mhz, Fujitsu Simens pa ima 533MHz.
Lep pozdrav, K.
- spremenil: enrique ()
popster ::
Mislim da bi moral delovat vendar je fajn če sta oba rama v prenosniku na isti frekvenci. Seveda če gre v režo je tudi pomembno.
arkham ::
Če nista rama na isti frekvenci ti bo delovalo na nižji frekvenci rama, se pravi na 533 Mhz.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: arkham ()
enrique ::
Naj samo sporočim da sem kupil frekvečno hitrejši RAM in ga moj prenosnik prepozna. V dvomih sem bil predvsem zato, da ne bo po vklopu le še piskalo vse skupaj...
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšna ideja kako reinstall windows xp?Oddelek: Strojna oprema | 1530 (1382) | fosil |
» | ze 100x... kater prenosnik, tokrat do 600 eurovOddelek: Kaj kupiti | 2631 (2305) | Sycroft |
» | Kakovost prenosnikov po proizvajalcihOddelek: Kaj kupiti | 1805 (1621) | Poldi112 |
» | Se en nakup prenosnika - tokrat do 400.000SITOddelek: Kaj kupiti | 2550 (1883) | rokleb |
» | ComTron prenosniki...Oddelek: Kaj kupiti | 3184 (2697) | DjTonic |