Forum » Pomoč in nasveti » Fresh install Windowsa 7
Fresh install Windowsa 7

Grega_K ::
Pozdravljeni!
Poleg računalnika, omenjenega v mojih prejšnjih temah, imam tudi prenosnik Acer Aspire 7520G, na katerem teče Windows Vista.
Zato ker Vista "pač je takšna kot je"
, sem se odločil namestiti Windows 7 po pozitivni izkušnji z le tem. Namestiti Win. 7 sem poskusil že na več načinov, toda nikakor mi ni uspelo zagnati namestitve Windows-a 7 pri boot-u prenosnika. Tudi v BIOS-u sem iskal nastavitev "primary boot from CD"[ali nekaj takšnega], toda takšne tam ni.
Ali mi lahko prosim kdo svetuje, kako namestiti čisto kopijo Windows-a 7 pri boot-u?
EDIT: Nekako mi je uspelo in sedaj se že namešča Windows!
Poleg računalnika, omenjenega v mojih prejšnjih temah, imam tudi prenosnik Acer Aspire 7520G, na katerem teče Windows Vista.
Zato ker Vista "pač je takšna kot je"

Ali mi lahko prosim kdo svetuje, kako namestiti čisto kopijo Windows-a 7 pri boot-u?
EDIT: Nekako mi je uspelo in sedaj se že namešča Windows!

- spremenilo: Grega_K ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Premik trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 1988 (1756) | mladec |
» | Napaka ob zagonu prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1120 (1029) | gorenjc |
» | Mac/Win 7/Ubuntu v triple bootu! Katerega prvega inštalirati?Oddelek: Operacijski sistemi | 939 (795) | opeter |
» | formatiranje laptopa - ne zazna diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1664 (1488) | damjan11 |
» | Malo drugačen cold boot problem - 8RDA+Oddelek: Strojna oprema | 950 (860) | BoLhCa |