Forum » Pomoč in nasveti » Fresh install Windowsa 7
Fresh install Windowsa 7
Grega_K ::
Pozdravljeni!
Poleg računalnika, omenjenega v mojih prejšnjih temah, imam tudi prenosnik Acer Aspire 7520G, na katerem teče Windows Vista.
Zato ker Vista "pač je takšna kot je", sem se odločil namestiti Windows 7 po pozitivni izkušnji z le tem. Namestiti Win. 7 sem poskusil že na več načinov, toda nikakor mi ni uspelo zagnati namestitve Windows-a 7 pri boot-u prenosnika. Tudi v BIOS-u sem iskal nastavitev "primary boot from CD"[ali nekaj takšnega], toda takšne tam ni.
Ali mi lahko prosim kdo svetuje, kako namestiti čisto kopijo Windows-a 7 pri boot-u?
EDIT: Nekako mi je uspelo in sedaj se že namešča Windows!
Poleg računalnika, omenjenega v mojih prejšnjih temah, imam tudi prenosnik Acer Aspire 7520G, na katerem teče Windows Vista.
Zato ker Vista "pač je takšna kot je", sem se odločil namestiti Windows 7 po pozitivni izkušnji z le tem. Namestiti Win. 7 sem poskusil že na več načinov, toda nikakor mi ni uspelo zagnati namestitve Windows-a 7 pri boot-u prenosnika. Tudi v BIOS-u sem iskal nastavitev "primary boot from CD"[ali nekaj takšnega], toda takšne tam ni.
Ali mi lahko prosim kdo svetuje, kako namestiti čisto kopijo Windows-a 7 pri boot-u?
EDIT: Nekako mi je uspelo in sedaj se že namešča Windows!
- spremenilo: Grega_K ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Premik trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 1936 (1704) | mladec |
» | Napaka ob zagonu prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1087 (996) | gorenjc |
» | Mac/Win 7/Ubuntu v triple bootu! Katerega prvega inštalirati?Oddelek: Operacijski sistemi | 911 (767) | opeter |
» | formatiranje laptopa - ne zazna diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1643 (1467) | damjan11 |
» | Malo drugačen cold boot problem - 8RDA+Oddelek: Strojna oprema | 916 (826) | BoLhCa |