Forum » Omrežja in internet » internet na laptopu
internet na laptopu
janchy ::
Pozdravljeni!
Imam problem... Na laptopu sem imela samo brezžični internet. Ker pa ne rabim vedno brezžičnega ampak predvsem hitrejšega, sem si nastavla širokopasovnega. Ker sem vse delala sama in glede na to, da sploh ne vem kaj delam, seveda ne deluje tako kot bi rada:) Širokopasovni internet dela namreč samo takrat, ko je vključen tudi brezžični... Mi lahko kdo pomaga? Pa na čimbolj enostaven način prosim :)
Aja, imam siolov internet (sinope router, vsaj mislim), HP laptop, windows 7.
Lp
Imam problem... Na laptopu sem imela samo brezžični internet. Ker pa ne rabim vedno brezžičnega ampak predvsem hitrejšega, sem si nastavla širokopasovnega. Ker sem vse delala sama in glede na to, da sploh ne vem kaj delam, seveda ne deluje tako kot bi rada:) Širokopasovni internet dela namreč samo takrat, ko je vključen tudi brezžični... Mi lahko kdo pomaga? Pa na čimbolj enostaven način prosim :)
Aja, imam siolov internet (sinope router, vsaj mislim), HP laptop, windows 7.
Lp
logout ::
Najhitreje boš uredila, če dobiš nekoga, ki se res spozna na te zadeve in uredita skupaj. Glej mu pod prste, naj ti razloži kaj počne in mogoče si boš naslednjič sama znala pomagati, če bo težava.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Yacksy ::
Ali pa si vzami par ur in si poglej nekaj teorije o omrežjih - veliko tega je tudi na tem forumu, saj se bolj kot ne pojavljajo ena in ista vprašanja, ker se folku ne da prej pobrskat po starih temah.
Najlažje in najhitrejše pa je, da povabiš kakega kolega/kolegico naokoli, ki se na te stvari spozna ;)
Najlažje in najhitrejše pa je, da povabiš kakega kolega/kolegico naokoli, ki se na te stvari spozna ;)
Shit happens
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključek za wireless internetOddelek: Omrežja in internet | 4313 (3832) | r3dkv1c4 |
» | Ruter WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 3983 (2909) | mihec87 |
» | Vprašanja: brezžični internetOddelek: Omrežja in internet | 2546 (2154) | dolenc |
» | Internet pri notesnikih!Oddelek: Omrežja in internet | 1532 (1222) | 'FireSTORM' |
» | Bo skype nadomestil stacionarene telefone?Oddelek: Loža | 3222 (2615) | Tear_DR0P |