Forum » Igre » Gothic- error
Gothic- error
The Player ::
se to pojavi vedno ko igro zaženeš ali se to zgodi med igranjem igre.
Jaz sem podoben error dobil ponavadi med igro, sicer se ne spomnim kdaj in kako, ampak čim dobiš error med igranjem igre ne moreš igrati igre takoj, ampak moraš počakati nekaj časa (ca 10min>0)
meni je igra delovala brez popravkov, lahko pa poskusiš:
-namestiti popgravke
-unistal/reinstal
upam, da je kej pomagal
Jaz sem podoben error dobil ponavadi med igro, sicer se ne spomnim kdaj in kako, ampak čim dobiš error med igranjem igre ne moreš igrati igre takoj, ampak moraš počakati nekaj časa (ca 10min>0)
-namestiti popgravke
-unistal/reinstal
upam, da je kej pomagal
tuned ::
The Player je izjavil:
se to pojavi vedno ko igro zaženeš ali se to zgodi med igranjem igre.
-namestiti popgravke
-unistal/reinstal
upam, da je kej pomagal
to se pojavi ko zaženem igro, sem že reinštaliral in namestil 1.08 popravek in je še zmer isto
celebro ::
Meni je na Win 7 pomagalo, da sem nastavil compatibility na win xp sp2 (ali pa mogoče win 98), vedno run as administrator in pa nastavitev teme (windowsa) na classic.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 16 GB ramaOddelek: Strojna oprema | 3936 (2965) | hojnikb |
» | SSD problemOddelek: Strojna oprema | 2075 (1660) | Machete |
» | Preobremenitev PCja, samodejni restartOddelek: Strojna oprema | 1344 (1157) | Meizu |
» | naključno resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 962 (872) | Jan987 |
» | RAID + disk = ???Oddelek: Strojna oprema | 1488 (1049) | JustVi |