Forum » Pomoč in nasveti » naključno resetiranje računalnika
naključno resetiranje računalnika
Jan987 ::
imam problem in sicer racunalnik se mi na vsako toliko casa resetira. ponavadi med igranjem iger vcasih pa tudi ko sploh nic ne delam oz. poslusam musko.
Imam:
Amd anthlon xp 2400+ (ne navit)
asus a7n8x-x
geforce fx5600
230w napajalnik
80giga excel store technology disk
Imam:
Amd anthlon xp 2400+ (ne navit)
asus a7n8x-x
geforce fx5600
230w napajalnik
80giga excel store technology disk
ql000 ::
vzrokov je lahko več. Najverjetneje imaš probleme s pregrevanjem procesorja, lahko tudi, da ti nagaja RAM (testiraš ga lahko z memtest86, ki je zastonj). Potem, ko boš ta dva elementa eliminiral in se problem še vedno pojavlja greš naprej (menjavaš komponente pa gledaš pri kaki konfiguraciji se zadeva sesuje,...).
LP
LP
memtest ne najde nobenih erorjev!!!!
A gdo ve za kaksno stvar ki ti stestira vse konponente?
A gdo ve za kaksno stvar ki ti stestira vse konponente?
Dead_Eye ::
hmm, napajalnik bi lahko bil če bi zmrzovalo v igrah, ma v winsih med predvajanjem muzike....
Poskusi reinstall XP-jev da izključiš možnost programske opreme. Preglej kondenzatorje na plošči, preveri temp. procesorja(speedfan, MBM,...), poskusi kje staknit močnejši napajalnik.
aja, preveri SMART trdega diska, lahko da je začel krepavat(IBM ).
Poskusi reinstall XP-jev da izključiš možnost programske opreme. Preglej kondenzatorje na plošči, preveri temp. procesorja(speedfan, MBM,...), poskusi kje staknit močnejši napajalnik.
aja, preveri SMART trdega diska, lahko da je začel krepavat(IBM ).
The one and only
problem rešen!
Zamenjal sem hlajenje in procesor lahko brez dviga voltaže navijem na 2600+ (15*142)
Vsen hvala!
Zamenjal sem hlajenje in procesor lahko brez dviga voltaže navijem na 2600+ (15*142)
Vsen hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik je obsedel hudič (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7179 (5125) | GTX970 |
» | kaj se dogaja z pcjem ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 3692 (3139) | Nummy |
» | Težave z računalnikom po navijanju procesorja.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1241 (897) | Valvoline |
» | Zamrzovanje računalnikaOddelek: Strojna oprema | 1676 (1275) | R-H-O |
» | Velik ProblemOddelek: Strojna oprema | 1721 (1276) | djmaster |