» »

Vprašanje za lastnike Samsunga 757NF !

Vprašanje za lastnike Samsunga 757NF !

ian wolf ::

Ja fantje, ker sem rabil nov monitor in so na veliko hvalili Samsung SyncMaster 757NF (Diamondtron cev), sem nabavil slednjega. Ne vem pa ali me oči varajo ali je res nemogoče poravnati desni in levi rob zaslona (tudi gornji in spodnji sta rahlo ukrivljena)? In zdi se mi, da je celotna katodna cev nekako nagnjena v desni spodnji kot (spodnji levi kot je višje kot desni). Je še kdo opazil podobno problematiko ? Igral sem se z raznimi nastavitvami, a brez uspeha. Resolucijo laufam na 1024x768@85Hz. Ima kdo kakšno idejo, kako poravnati robova in zakaj se mi zdi, da je cev nagnjena ?

Za vsak nasvet najlepša hvala !
Errare humanum est...

PassTrough ::

Imam isti monitor in iste težave, po mojih očitno izbuljenih in zmatranih očeh jih ne bova sama odpravila, dokler bo Samsung na tak način limal šajbe na monitor !!! Ja kriva je šajba, monitor pa v principu ni nič kriv !

lp Primož0:)

PS: Če je komu uspelo - PIŠIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!

Narcos Satanicos ::

Ja isti problemi tuki (957df)... Cela slika visi pa ta zunanja plastika je kriva glede na zaslon.

PassTrough ::

Ja tko so pač " TINTIRINTINTINI " šlampasti, monitor je v zasnovi odličen samo šlamparija poševnookih rižojedcev je pa prisotna, ampak moramo priznat da za tak denar imamo kr kul monitor !
" NAjbrž sem zato dobil tud 20% popust od enih Ljubljanskih štacun, imena pa ne izdam, da ne bo kakšen nadobudden MODERATOR obtožil me " REKLAME " , za 757nf sem dal samo 51 Pesnikov !

lp Primož8-)

kuglvinkl ::

ERIKON, kuglvinkl@yifan.net me.
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

zvitorepec ::

Erikon - se meni ta podatek pls
Mail
Hvala!
HOWGH!

ian wolf ::

Sem poslal sporočilo na Lancom, ki je generalni uvoznik za monitorje Samsung in odgovor glavnega serviserja se glasi:

Spoštovani,

Noben monitor ni popolnoma enak drugemu, saj so odstopanja sestavni del proizvodnje.
Dovoljeno odstopanje na spodnjem robu znaša 2mm, kar pa v navedenem primeru gotovo
ni preseženo.

Andrej Mihelic

Lancom-servis

Pa me res zanima tale tolerančna meja, ki se mi zdi precej privlečena za lase.

Še kakšen komentar ?

LP !
Errare humanum est...

MadMax ::

Hja, ta 2 mm je svojcas uporabljala tudi Nokia.
Tudi pri PRO modelih. Tako da ne vem, ce se bo dalo kako reklamacijo uveljavljat.

Je pa res, da se nisem videl Nokie, ki bi se sploh priblizala tej meji.

Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung 17" 755DFX

Oddelek: Strojna oprema
101076 (845) nodes
»

Razlika med Natural Flat in Dyna Flat monitorji

Oddelek: Pomoč in nasveti
221829 (1455) eland
»