Forum » Omrežja in internet » Sprememba statičnega IP-ja
Sprememba statičnega IP-ja
6500 ::
Zdravo,
zanimam me kater program mi priporočate za spremembo IP-ja (moj ponudnik mi ponuja statičnega)? Program bi načeloma potem uporabljal kar precej in bi bilo zelo priporočljivo, da enostavno povedano deluje kot je treba!
Sicer bi vseeno za pojasnilo rad slišal, če je to sploh 100% izvedljivo ali so te maske zgolj navidezne in se vedno logira tvoj pravi IP in ga ni možno zakriti?
Sprejemam tudi druga mnenja in komentarje. Sem pa pripravljen za program tudi plačati neko normnalno številko, če bi seveda potreboval kakšno 'članstvo' zanj ali licenco.
Hvala za zdaj in lep pozdrav.
zanimam me kater program mi priporočate za spremembo IP-ja (moj ponudnik mi ponuja statičnega)? Program bi načeloma potem uporabljal kar precej in bi bilo zelo priporočljivo, da enostavno povedano deluje kot je treba!
Sicer bi vseeno za pojasnilo rad slišal, če je to sploh 100% izvedljivo ali so te maske zgolj navidezne in se vedno logira tvoj pravi IP in ga ni možno zakriti?
Sprejemam tudi druga mnenja in komentarje. Sem pa pripravljen za program tudi plačati neko normnalno številko, če bi seveda potreboval kakšno 'članstvo' zanj ali licenco.
Hvala za zdaj in lep pozdrav.
6500 ::
Ampak potem morem vedno znoca in znova restartat povezavo če hočem dobit nov IP, kar pa ne pride najbolj v poštev.
Wox ::
Zakaj pa bi človek rabil to, če nima nekaj nečednega za bregom? Ker sprejemaš tudi druga mnenja in komentarje ti povem takole. IP ti dodeli tvoj ISP. Dodeli ti lahko statičnega ali dinamičnega. Četudi je IP dinamičen je še vedno znotraj nabora IP naslovov, ki jih ima tvoj ISP na voljo. Ti na ta IP nimaš vpliva zato tudi ne obstaja takšen program, po katerem sprašuješ.
Druga zadeva, ki jo moraš vedeti je, da ta IP na internetu predstavlja nekaj takega kot recimo tvoj EMŠO v real life. Tudi ta ti je bil dodeljen in si ga ne moreš spremeniti. In karkoli že počenjaš na internetu se zavedaj, da so vsa tvoja dejanja tam izsledljiva. Četudi se skrivaš za kakšnim proxijem.
Druga zadeva, ki jo moraš vedeti je, da ta IP na internetu predstavlja nekaj takega kot recimo tvoj EMŠO v real life. Tudi ta ti je bil dodeljen in si ga ne moreš spremeniti. In karkoli že počenjaš na internetu se zavedaj, da so vsa tvoja dejanja tam izsledljiva. Četudi se skrivaš za kakšnim proxijem.
Commodore 64
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sprememba ip naslovaOddelek: Omrežja in internet | 4274 (3325) | dolar |
» | Napaka 651Oddelek: Omrežja in internet | 4360 (4055) | miraldi |
» | fiksen ip/dinamicen ip - kako spremenitiOddelek: Omrežja in internet | 5223 (4630) | mazupan |
» | Ipconfig 192.168.1.2 (remote dekstopOddelek: Omrežja in internet | 3058 (2652) | StratOS |
» | deljenje interneta prek switchaOddelek: Omrežja in internet | 881 (881) | Senitel |