» »

Thunderbird napaka pri vzpostavitvi z strežnikom

Thunderbird napaka pri vzpostavitvi z strežnikom

winlins ::

Pozdravljeni,

Zanima me v čem je problem. Nekaterim uporabnikom dela brez problemov dvema pa javi sledečo napako namreč se ne poveže. Poskusili smo že Manual nastavitve ampak ne deluje odhodna pošta.

popster ::

Zgleda da je nakaj incoming mail narobe nastavljen, a imajo tudi tisti ki jim dela domeno mail.3r1 in enake nastavitve?

Vsem drugim dela. Mislim da bi pa bila fora v Thunderbird-u ker nekaterim pridobi odhodno in prihodno pošto normalno. Pa sem poskusil na drugih računalnikih (v šoli) isto kot je na sliki tam pa dela.

Je pogoče kakšen port v windowsih?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: winlins ()

popster ::

Ena ideja: Thunderbird lahko uporabiš tudi "v portable mode"

Probaj uštimat in potem boš sigurno vedel ali je povezava, windows firewall, router firewall, itd.

Mislim da to nima nobene veze. Sem bil povezan preko TeamViewera na kolegov računalnik sem vse premtal požarni zid program pregledal in nič ne dela. Če pa poskušam jaz z svojega računalnika povezat gor pa gre z istimi podatki normalno. Pri kolegu dela samo odjemales (IMAP) odhodi pa ne (SMTP)

fizikalac ::

Če je to tako kot si opisal, potem sem skoraj prepričan, da je problem da ISP blokira port 25.

Sam imam T-2 in mi blokira port 25 SMTP, zato uporabi varno alternativo 465 ali 587, če jo server omogoča. Čene pa kakšen drug protokol.

Hvala

Smo že uredili. Fora je v siolu na določenega naročnika je blokiran port 25 in tako je tudi tukaj v tem primeru.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošiljanje pošte

Oddelek: Programska oprema
93095 (2728) tapata
»

Kje kakšen brezplačni email brez SSL

Oddelek: Omrežja in internet
91387 (1245) dr1m
»