Forum » Pomoč in nasveti » TV-laptop
TV-laptop
WIngs ::
Pri telemachu sem si vzel digitalno telefivizijo in dobil njihov tv tuner s HDMI izhodom, tega sem vklopil v računalnik in sedaj nevem kaj narediti za gledanje? a je treba imeti kakšen program za to? če ga, kje ga dl?
vnaprej hvala za odgovor
lp
vnaprej hvala za odgovor
lp
a ni to vhod? a potem ne morem gledat na kompu TVja ?!
ASUS N71VN-TY010V P8700/W7 tega imam sam nikjer nisem našel al piše HDMI vhod ali izhod :S
ASUS N71VN-TY010V P8700/W7 tega imam sam nikjer nisem našel al piše HDMI vhod ali izhod :S
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WIngs ()
overlord_tm ::
Ne. Vsaj tako ne. Lahko pa kupis TV tuner za racunalnik. Vcasih se je dalo, sedaj pa verjetno tudi imajo kaj za DVB-T
overlord_tm ::
Pomoje. Ampak se moras zavedat da potem ne bos prejemal signala od telemacha, ampak preko zraka. Ce zivis v kaki zakontni kotanji, potem so te sobne antenice bolj uboge. Ene 3 kanale lovi ce imas sreco, potem pa konec.
Sicer pa, kaj bi rad gledal? POP vecino oddaj streama preko interneta, RTV isto, edino kak sport ostane.
Sicer pa, kaj bi rad gledal? POP vecino oddaj streama preko interneta, RTV isto, edino kak sport ostane.
Sedaj sem priklopil TV tuner za računalnik preko USBja in mi ne na VivoTV ne preko WMC ne najde programov :S ?!
Daljinec sicer dela, ampak ne najde mi programov...
prosim za nasvete?
Daljinec sicer dela, ampak ne najde mi programov...
prosim za nasvete?
AtaSmrk001 ::
Pozdravljen,
Po moje bi rabil nekaj takega LINK.
V kolikor ima ta TV tuner tudi scart izhod - verjetno ga ima, potem rabiš scart izhod ki ima na drugi strani činč izhode/vhode. Te povežeš z napravo v linku in lahko gledaš TV ter tudi snemaš.
LP
Po moje bi rabil nekaj takega LINK.
V kolikor ima ta TV tuner tudi scart izhod - verjetno ga ima, potem rabiš scart izhod ki ima na drugi strani činč izhode/vhode. Te povežeš z napravo v linku in lahko gledaš TV ter tudi snemaš.
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: AtaSmrk001 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25457 (16145) | OK.d |
» | VHS v Divx in podobnoOddelek: Zvok in slika | 6111 (3701) | francek1 |
» | Pomoc za TV kartico Fly TV 34+Oddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1622) | No Can Do |
» | kateri PROJEKTOR ???Oddelek: Kaj kupiti | 2273 (2076) | Calligula |
» | Pomoč pri presnemavanju z video kasete na računalnik!Oddelek: Zvok in slika | 6092 (5780) | zavajon |