Forum » Pomoč in nasveti » dp address
dp address
Vilčka ::
Živjo,
mi mogoče lahko kdo pove, kaj je to "DP address", še bolj idealno bi pa bilo izvedeti, kako se temu reče v slovenščini.
Hvala in lep dan :)
mi mogoče lahko kdo pove, kaj je to "DP address", še bolj idealno bi pa bilo izvedeti, kako se temu reče v slovenščini.
Hvala in lep dan :)
logout ::
Odgovor na tvoje vprašanje je zelo odvisen od konteksta, kjer je ta izraz uporabljen. Če želiš pameten odgovor, napiši še par besed levo in desno.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Vilčka ::
Kloko, imaš zelo prav, se opravičujem.
Torej, gre za software pri krmilni napravi. Stavka pa sta naslednja: "The circuit diagram on the unit is not extended but the DP-address is adjusted (configuration changes)" in še "The function has been tested, including the input of the DP-address".
lp
Torej, gre za software pri krmilni napravi. Stavka pa sta naslednja: "The circuit diagram on the unit is not extended but the DP-address is adjusted (configuration changes)" in še "The function has been tested, including the input of the DP-address".
lp
logout ::
Jaz sicer nisem strokovnjak za PROFIBUS, bo kdo drug več povedal, kako se to prevaja. A jaz osebno kratice DP ne bi slovenil, jaz bi temu rekel "DP naslov".
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Duhec ::
Po računalniškem slovarčku je DP=Data Procesing (obdelava podatkov, procesiranje podatkov), vendar ne vem, če to povsem sovpada s tvojim vprašanjem. Ali pač.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | povezava preko switcha ne dela (siol modem -> switch -> laptop)Oddelek: Pomoč in nasveti | 5422 (4926) | BorutK-73 |
» | ip addressOddelek: Omrežja in internet | 1106 (998) | amigo_no1 |
» | geforce 8500 driver za linuxOddelek: Pomoč in nasveti | 765 (616) | uros123 |
» | dva IP-ja na eni NICOddelek: Omrežja in internet | 2834 (1770) | Yacksy |
» | PC noče bootatOddelek: Pomoč in nasveti | 1115 (990) | Kato |