Forum » Programska oprema » Počasno loadanje playliste v WINAMPu
Počasno loadanje playliste v WINAMPu
whatson ::
Pozdravljeni
Ko dam loadat pesmi v winamp playlist, potem dolgo dooolgo bere imena (ID3 verjetno) le teh (naprimer 1/2 sec za skladbo).
Vem, da mi naprimer v XMMSju v Linuxu prebere v sekundi vse skladbe v vseh direktorijih.
V tem času sem menjal OS, Winamp, DISK ;) ... in vse... in problem pa še obstaja.
Ko dam loadat pesmi v winamp playlist, potem dolgo dooolgo bere imena (ID3 verjetno) le teh (naprimer 1/2 sec za skladbo).
Vem, da mi naprimer v XMMSju v Linuxu prebere v sekundi vse skladbe v vseh direktorijih.
V tem času sem menjal OS, Winamp, DISK ;) ... in vse... in problem pa še obstaja.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
leonius ::
Enako pri meni, stem da pač, enkrat loadaš celi disk potem pa shraniš listo in z njo vedno delaš. potem ni problemov.
Počasno loadanje je verjetno slab datotečni sistem FAT32 proti linuxovem datotečnem ali pa winamp ni tako specialno napisan za loadanje z diska.
Počasno loadanje je verjetno slab datotečni sistem FAT32 proti linuxovem datotečnem ali pa winamp ni tako specialno napisan za loadanje z diska.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leonius ()
Mel sam vklopljeno Read titles on Display.
Zdaj opažam, da je on Load bolje. Vse naenkrat naloada, pa relativno hitro.
On Display pa ni OK, ker se ID3 večkrat razlikuje od imena na disku.
Zdaj opažam, da je on Load bolje. Vse naenkrat naloada, pa relativno hitro.
On Display pa ni OK, ker se ID3 večkrat razlikuje od imena na disku.
Dodatek:
Za loadanje 1200 skladb ON LOAD pa še avtomatsko mi jih po abecedi razvrsti potrebuje moje računalo (ki ni nič kaj preveč slabo;) ) 30-40 sec.
Kar se mi ne zdi hitro, ampak je bolje, kot da bere naslove med premikanjem po playlisti.
Za loadanje 1200 skladb ON LOAD pa še avtomatsko mi jih po abecedi razvrsti potrebuje moje računalo (ki ni nič kaj preveč slabo;) ) 30-40 sec.
Kar se mi ne zdi hitro, ampak je bolje, kot da bere naslove med premikanjem po playlisti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri program uporabljate za poslušanje glasbe? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13874 (9445) | Olórin |
» | Radionomy kupil WinampOddelek: Novice / Omrežja / internet | 14815 (10798) | slovenec_89 |
» | Kako bi se obnesu ta prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2473 (1885) | samo112 |
» | Commodore 64 UkaziOddelek: Pomoč in nasveti | 1386 (1201) | totimato |
» | Collision detectionOddelek: Programiranje | 1918 (1670) | Senitel |