Forum » Kaj kupiti » wireless N na laptopu
wireless N na laptopu
riki ::
Pozdravljeni,
zanima me, kako uporaben je standard n na laptopu, namreč gledam laptop ki ima le b/g.
lp
zanima me, kako uporaben je standard n na laptopu, namreč gledam laptop ki ima le b/g.
lp
St235 ::
Odvisno, imaš doma N omrežje oziroma, ga boš imel v kratkem? Potem je razlika enormna. Hitrost prenosa je teoretično 6x višja v praksi pa 2x-3x od b/g.
riki ::
Doma mislim, da imam g, a za domačo uporabo ga ne bom veliko rabil. Bolj me zanima za dostop v raznih knjižnicah, itd. Ali se sploh da povezati na N omrežje s samo b/g ?
St235 ::
Odvisno od nastavitev, načeloma imajo vsi N routerji možnost tudi b/g omrežja. Fora je v tem, da knjižnice in podobni javni placi laufajo b/g ker je a. ceneje b. ga podpira več naprav c. jim dol visi za hitrosti, ki presegajo 20mbps.
Yohan del Sud ::
Če si vsaj približno zihr, da ga boš uporabljal naslednjih 5 let, potem ja, drugače ne. To je, če govorimo o običajni internet uporabi, kar recimo torenti in HD streaming niso.
www.strancar.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | POMOČ PRI INTERNETUOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (1105) | repovzek |
» | TP-LINK-TL-WN722N Wi-fi Adapter - Mnenje?Oddelek: Omrežja in internet | 2465 (2291) | fujtajksel |
» | Boljši routerOddelek: Kaj kupiti | 4544 (4082) | cordoba |
» | Brezžični router na T2Oddelek: Omrežja in internet | 4295 (4067) | trnvpeti |
» | Wireless USB kljuc za internetOddelek: Strojna oprema | 9592 (9550) | BlaY0 |