» »

driverji za zvoč.kartico

driverji za zvoč.kartico

Marc ::

lp,zanima me če mi lahko kdo pomaga? imam hišni rač. fujitsu siemens scenic e600 i865,tip:6 mod1.

imam problem pri zvočni kartici in sicer za gonilnike. Win Xp sp2 mi jih ne najde, na netu, pa se moraš njaprej prijaviti, nato pa plačati.
zvoč.je integrirana in naj bi bila realtek ac 97,ampak katerikoli gonilnik naložim,se mi restarta itd. s tem sem zabil ze kaki 2 uri, in počasi mi gre na jetra.
Veliko lažje bi bilo če bi dobil priložene gonilniki od mat.plošče, ampak jih ni bilo zraven. Kupec nategnil.
zato, mogoče kdo ve, kje bi jih dobil, kak link do gonilnikov?

damirb03 ::

Na tem linku si poglej za gonilnike http://uk.ts.fujitsu.com/support/downlo...

na žalost mojo, mi to nič ne pomaga, na tej strani sem že probaval toda brez uspeha, še kak drug predlog, mogoče win xp sp3? win7? mam p4 ntel 3.0ghz, 160gb hdd,ati radeon 256mb ram,1gb ddr ram.katere windowse naj naložih de mi bo delalo?

bluefish ::

Lahko naložiš še z Realtekove strani AC97 driverje, ki bi morali delati, saj se gre za generičen čip.

mi zablokira. najprej se mi restarta potem noče iti v windows, ko pa mam možnost, ko mi jo dam za vstop v win z safe mode, normalno grem pod safe mode ter zbrišem ta gonilnik, normalno, kajti drugače me ne spusti v vindovse. Je še kaka druga možnost?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows se ne zažene

Oddelek: Pomoč in nasveti
292119 (1710) GummyBear
»

Windows 7 - problem z zvokom

Oddelek: Pomoč in nasveti
376877 (4586) Mikec17
»