Forum » Pomoč in nasveti » asus 1015
asus 1015
jur3 ::
spoštovani vsi
sem lastnik novega asusa 1015p, ki naj bi zdržal bajnih 13.5 ur delovanja. ampak nisem nikjer zasledil kako dobiti teh 13.5h, dosežem jih max 9.5 (kar je že veliko, ampak roko na srce, to sta dobri 2/3 obljubljene kapacitete baterije). je kdo zasledil kako naj pridem do trinajstih ur? Seveda uporabljam Power saving mode, minimalno osvetlitev, in noben dodaten program ne laufa.
hvala
sem lastnik novega asusa 1015p, ki naj bi zdržal bajnih 13.5 ur delovanja. ampak nisem nikjer zasledil kako dobiti teh 13.5h, dosežem jih max 9.5 (kar je že veliko, ampak roko na srce, to sta dobri 2/3 obljubljene kapacitete baterije). je kdo zasledil kako naj pridem do trinajstih ur? Seveda uporabljam Power saving mode, minimalno osvetlitev, in noben dodaten program ne laufa.
hvala
Dead enemy always smell good
s1m0n ::
Po testih prenosnika bo to kar zelo blizu časa, ki ga tudi drugi dosežejo!
Povej kaliko mAh je baterija!
Povej kaliko mAh je baterija!
jur3 ::
6-Cell Li-ion 4400mAh
a so na kakšni strani debate? ker sem nekaj iskal in nisem našel ničkaj informacij.
a so na kakšni strani debate? ker sem nekaj iskal in nisem našel ničkaj informacij.
Dead enemy always smell good
s1m0n ::
Glede na kapaciteto ti zdrži kar zelo blizu nazivne!
Verjetno je teh 13,5h doseženih z baterijo večje kapacitete mislim, da 6 celična 6300mAh ima ca. 13h delovanja!
Verjetno je teh 13,5h doseženih z baterijo večje kapacitete mislim, da 6 celična 6300mAh ima ca. 13h delovanja!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Overcharge in polnilne baterije (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12901 (5097) | int47 |
» | 18650 baterije... mnenjeOddelek: Pomoč in nasveti | 10327 (7002) | |
» | Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 44842 (36090) | boolsheat |
» | Nova vrsta litij-ionskih baterij z Berkeleya (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18037 (15064) | Lion29 |
» | Kako ponovno kalibrirati baterijo IBM notesnika?Oddelek: Strojna oprema | 3509 (3216) | Pyr0Beast |