Forum » Slo-Tech » bug?
bug?
gumby ::
imam čuden problem pri pisanju odgovorov - če se okno za vnos teksta napolni, se na desni pojavi scrollbar (kar je normalno), vendar ga ne morem pomakniti navzdol - tako, da ne vidim spodnjega dela besedila. če premaknem kolešček na miški, potem scrollbar sicer nekaj skače, vendar se vedno vrne na vrh..? ideje?
- Win2k, Mozilla 1.0
- Win2k, Mozilla 1.0
JLP ::
Najnovejša izdaja je 1.2a, ki je še v alpha stanju. Najnovejša stabilna je 1.1. 1.0.1 je najnovejša 1.0.x različica. Za download poglej SEM.
Live long and prosper!
roscha ::
NI bug v Mozilli. Zdeva je delovala povsem OK ko še ni bilo word wrapa, pa nekaj časa tudi ko je ta že deloval... Zdaj naenkrat ne več.
Isto se mi dogaja tudi pod Linuxom. (Debian3.0, Mozilla 1.0)
PRIMOŽ!?
by!
Isto se mi dogaja tudi pod Linuxom. (Debian3.0, Mozilla 1.0)
PRIMOŽ!?
by!
Primoz ::
Spremenjeno POPOLNOMA NIČ (od wordwrapa dalje)... tako, da si verjetno "domišljate". Bom poskusil... meni se to ne dogaja (grem dljat zadnji snapshot in probat)
There can be no real freedom without the freedom to fail.
roscha ::
Grem pa kako pivo stavit da NI kriva Mozilla. V primeru da vneseš par črk, zvizneš enter itd. (da čimprej prideš do scrolla) vse dela OK. Kakor hitro pa vnašaš tekst kot ponavadi (beri uporabljaš tudi wordwrap) zadeva zajebe. Nekaj JE narobe z wordwrapom in ne Mozillo. Sorry.
Aja btw. na ostalih forumih ki imajo podobno vnašanje teksta (npr. Mobisux) teh težav ni...
by!
Aja btw. na ostalih forumih ki imajo podobno vnašanje teksta (npr. Mobisux) teh težav ni...
by!
gumby ::
še ena stvar (da ne bom nove teme odpiral):
tista modra puščica, ki naj bi bila link do meje med že videnimi in novimi posti, ne deluje... vedno se mi odpre stran na začetku
problem z mozillo 1.2 mogoče?
tista modra puščica, ki naj bi bila link do meje med že videnimi in novimi posti, ne deluje... vedno se mi odpre stran na začetku
problem z mozillo 1.2 mogoče?
Primoz ::
Problem precejšnje prenove izpisov.. bo popravljeno ASAP
There can be no real freedom without the freedom to fail.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 1.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 11931 (9178) | marhyo |
» | Mozilla 1.3 problemOddelek: Programska oprema | 1391 (1215) | root987 |
» | Netscape7-vroča žemlja DL!Oddelek: Omrežja in internet | 1841 (1250) | Marjan |
» | Mozilla 1.2!Oddelek: Programska oprema | 1489 (1308) | root987 |
» | Slo-Tech in MozillaOddelek: Slo-Tech | 1037 (788) | Shaky |