Forum » Pomoč in nasveti » BitLocker Crash
BitLocker Crash
xsannyx ::
Na mojem usbju sem imel BitLocker..
Zdej sm probu odpret usb pa je zgleda nekdo te bit locker file men corruptu in ne morem odpret ga sploh, niti odstranit gesla in nič...
Piše pa da nej bi nek obnovitveni ključ vnesu a jaz nimam pojma kje je, ker si ga nisem zapisal ko sem šifriral USB, če se je pa kje shranil pa ne vem...
Kk bi lahka odstranu to geslo, oziroma čist odstrani BitLocker iz USBja po možnosti brez da bi zbrisu datoteke, ker so pomembne za šolo...
Zdej sm probu odpret usb pa je zgleda nekdo te bit locker file men corruptu in ne morem odpret ga sploh, niti odstranit gesla in nič...
Piše pa da nej bi nek obnovitveni ključ vnesu a jaz nimam pojma kje je, ker si ga nisem zapisal ko sem šifriral USB, če se je pa kje shranil pa ne vem...
Kk bi lahka odstranu to geslo, oziroma čist odstrani BitLocker iz USBja po možnosti brez da bi zbrisu datoteke, ker so pomembne za šolo...
- spremenil: xsannyx ()
P.S.
Imam windows 7 in sm že poskusu une trike ko sm jih najdu na utubu z command promptom ko se ti izpiše al je dist zaklenjen pa pol maš da ga odkleneš pa ta 3 še neke kode.... To mi ni delal
Imam windows 7 in sm že poskusu une trike ko sm jih najdu na utubu z command promptom ko se ti izpiše al je dist zaklenjen pa pol maš da ga odkleneš pa ta 3 še neke kode.... To mi ni delal
noraguta ::
če bi slovensko opisal svoj problem ti bodo pomagali!
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!
Če pa tolko osnovnih in strokovnih izrazov ki se uporabljajo bolj kot ne pogosto ne poznajo pa tudi dvomim da vedo rešitu na to...
Zrihtu že sam!
Tista neka koda ko jo rabiš je skoraj ziher nek na računalniku v .txt datoteki, sam iskanje uporab pa jo boš najdu če se boš mal potrudu... (za vse tiste ki bodo morebiti še meli ta problem!)
Tista neka koda ko jo rabiš je skoraj ziher nek na računalniku v .txt datoteki, sam iskanje uporab pa jo boš najdu če se boš mal potrudu... (za vse tiste ki bodo morebiti še meli ta problem!)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako šifrirati zunanji disk Bitlocker ali WD?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2437 (1768) | MrStein |
» | Možni načini dostopa do podatkov na diskuOddelek: Strojna oprema | 3031 (2690) | St235 |
» | TrueCrypt na precepu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 28608 (23968) | MrStein |
» | Enkriptiranje datotek z BitLocker-jemOddelek: Informacijska varnost | 5154 (4636) | karafeka |
» | Kako enkriptirat računalnikOddelek: Programska oprema | 1280 (1080) | RazzorX |