Forum » Pomoč in nasveti » Menjava diskov pomoc prosim
Menjava diskov pomoc prosim
fingaz ::
Pozdravljeni
Z bratom sva zamenjala diske in zadeva ni delovala potem pa sva jih zamenjala nazaj. Meni dela vse ok njema pa boota normalno ko pa bi se moral pokazati windows logo se pokaze sivo ozadnje in v vrsticah se pokaze vsa ascii koda (pac vsi mozni znaki )
Prosim za nasvet!
Z bratom sva zamenjala diske in zadeva ni delovala potem pa sva jih zamenjala nazaj. Meni dela vse ok njema pa boota normalno ko pa bi se moral pokazati windows logo se pokaze sivo ozadnje in v vrsticah se pokaze vsa ascii koda (pac vsi mozni znaki )
Prosim za nasvet!
- polepsal: bluefish ()
Aston_11 ::
Problem pa je....?
Če so windowsi, potem je problem vsaj v driverjih... verjetno glede grafične kartice... windowsi menda driverje znajo na novo inštalirati, čeprav je po mojem prevelik zalogaj kar disk zamenjat.
V Ubuntuju sem poskusil, delalo bp, v windowsih tudi, pa ni (najbolje) delalo.
Rešitev: nova inštalacija.
Če so windowsi, potem je problem vsaj v driverjih... verjetno glede grafične kartice... windowsi menda driverje znajo na novo inštalirati, čeprav je po mojem prevelik zalogaj kar disk zamenjat.
V Ubuntuju sem poskusil, delalo bp, v windowsih tudi, pa ni (najbolje) delalo.
Rešitev: nova inštalacija.
fingaz ::
Evo zadeva dela ocitno je se rame neki brkov tko da sva jih se 1x not dala in dela.Hvala za pomoc LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dobri inštruktorji - avtošole (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 34262 (693) | Michelle |
» | Izguba podatkov uTorrent Win10: SSD, i7Oddelek: Programska oprema | 3876 (3028) | Wakiii |
» | [Win 7 in tudi 10] CPU 100% vendar različni procesiOddelek: Operacijski sistemi | 1779 (1439) | solatko |
⊘ | Ima še kdo Windows 3.1Oddelek: Operacijski sistemi | 1227 (865) | BigWhale |
» | SATA 160Gb Maxtor in mamaplošča Asus K8V-X "se ne marata"?Oddelek: Strojna oprema | 1224 (1017) | Keyser Soze |