Forum » Programiranje » Problem pri pocesiranju particij v Analysis services
Problem pri pocesiranju particij v Analysis services
brinovcek ::
Pozdravljeni
Zanima me, če bi mi kdo znal pomagat, kaj bi bilo narobe pri ustvarjanju nove particije pri kateri uporabim query binding v katere samo spremenim en indeks ki predstavlja časovni filter v sql stavku. Izvorna particija se sprocesira brez napak medtem ko mi pri novi, ki je popolnoma identična(razen drugega filtra), vrne 1200 erorjev podobnega tipa:
Errors in the OLAP storage engine: The attribute key cannot be found when processing: Table: AR_PRF', Column: 'AR, Value: '10'. The attribute is 'Aplikacija'. Errors in the OLAP storage engine: The record was skipped because the attribute key was not found. Attribute: Aplikacija of Dimension: Aplikacija from Database: Test, Cube: Test storitev, Measure Group: Storitve, Partition: AR PRF OLAP 1, Record: 73853.
Kaj bi bilo lahko narobe ... ali kdo ve kaj bi to pomenilo?
Zanima me, če bi mi kdo znal pomagat, kaj bi bilo narobe pri ustvarjanju nove particije pri kateri uporabim query binding v katere samo spremenim en indeks ki predstavlja časovni filter v sql stavku. Izvorna particija se sprocesira brez napak medtem ko mi pri novi, ki je popolnoma identična(razen drugega filtra), vrne 1200 erorjev podobnega tipa:
Errors in the OLAP storage engine: The attribute key cannot be found when processing: Table: AR_PRF', Column: 'AR, Value: '10'. The attribute is 'Aplikacija'. Errors in the OLAP storage engine: The record was skipped because the attribute key was not found. Attribute: Aplikacija of Dimension: Aplikacija from Database: Test, Cube: Test storitev, Measure Group: Storitve, Partition: AR PRF OLAP 1, Record: 73853.
Kaj bi bilo lahko narobe ... ali kdo ve kaj bi to pomenilo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MS-DOS/cmd xcopyOddelek: Operacijski sistemi | 1608 (1470) | DeeJay |
» | Pomoč pri spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 1146 (832) | snoopy20 |
» | BAT kopiranje mapeOddelek: Pomoč in nasveti | 1549 (1417) | StratOS |
» | Zakaj mi validator javlja te errorje?Oddelek: Izdelava spletišč | 945 (908) | Hair |
» | Par problemov z XPjiOddelek: Operacijski sistemi | 2719 (1965) | Mercier |