» »

Problem A4 - A3 laserski tiskalnik

Problem A4 - A3 laserski tiskalnik

MELITA ::

Delam v podjetju kjer smo vso dokumentacijo o nekem izdelku uvozili v eno pdf datoteko.
Problem ki se je mi sedaj pojavil, kako to dokumentacijo čim hitreje izprintat. Dokument je velikosti cca 100 A4 in 150 A3 listov. Zanima me ali kdo pozna kaki laserski tiskalnik z A3 in A4 podajalcem papirja, ki bi samodejno prepoznaval kake velikosti je list ki ga mora natisnit, in bi ga ustrezno temu natisnil na pravi format lista.
Ali obstajajo tudi zlagalci papirja iz A3 na A4 format.

Gandalfar ::

Ali je vsak tretji list druge oblike ali pa kaj taksnega? Ker ce ni potem verjetno pac rocno iztiskas to. Reces da se naj strani 1-30 printajo v A4 obliko .. 31-50 v A3 itd. Rocno pac.

Sicer pa predvidevam da ze imas A3 tiskalnik. Si poizkusil kako se obnasa v taksnih pogojih?

MELITA ::

Problem je glih v tem da je vsaka stran skoraj v drugačnem formatu in bi pri ročnem tiskanju za vsak od 250 listov moral povedat v kakšnem formatu ga naj natisne, kal pa je mukotrpno delo.

Spajky ::

Ko daš printat baje imaš možnost printat samo določene strani pa tako napišeš katere /vse A4/ in nato Še vse tiste lahko tudi na drugem kompu z drugim tiskalnikom ki rabijo A3 izpis...8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17038944 (22658) gazer
»

Barvni tiskalnik za pisarno

132966 (2731) mitja73
»

nov printer (A3, A4, barvno, obojestransko)

162383 (2008) Evgen
»

Težave z HP DeskJet 1280

Oddelek: Pomoč in nasveti
61473 (1376) igruden
»

Kje bi dobu sliko sveta, da bi jo sprintal na 6 listov a4 format?

Oddelek: Loža
283408 (2666) trek@s

Več podobnih tem