Forum » Programska oprema » Radeon switchgraphic driver
Radeon switchgraphic driver
Serial ::
Zdravo
Imam en manjsi problem.Kupil sem Lenovo Y560 prenosnik ki ima dve graficni.
Intelovo integrirano in Ati mobility radeon 5730Hd.
Zraven sem sicer dobil ene driverje sam kot veste se ponavadi dobi stare verzije katera pa mislim da ne izkorisca lih vse zmoznosti moje graficne.
Probal sem ze par driverjev sam naceloma al je bil problem da nimajo varjanta switchgrapcih al pa da niso bili pravi.
Rabil bi dve stvari ce mi lahko pomagate. Kako je najboljse uninstalirat stare driverje preden das nove gor.
Ter ve kdo kje in katere driverje da si dam dol da bo bi blo kar se da najbolsje?
Hvala, Lp
Imam en manjsi problem.Kupil sem Lenovo Y560 prenosnik ki ima dve graficni.
Intelovo integrirano in Ati mobility radeon 5730Hd.
Zraven sem sicer dobil ene driverje sam kot veste se ponavadi dobi stare verzije katera pa mislim da ne izkorisca lih vse zmoznosti moje graficne.
Probal sem ze par driverjev sam naceloma al je bil problem da nimajo varjanta switchgrapcih al pa da niso bili pravi.
Rabil bi dve stvari ce mi lahko pomagate. Kako je najboljse uninstalirat stare driverje preden das nove gor.
Ter ve kdo kje in katere driverje da si dam dol da bo bi blo kar se da najbolsje?
Hvala, Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dve različni grafični v istem računalnikuOddelek: Strojna oprema | 1194 (968) | filip007 |
» | Ati Radeon HD 3650 512MB DDR2 AGP - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 3588 (3039) | Hackey |
» | IRQ_not_less_or_equal in sesuvanje sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 1453 (1122) | kingkong |
» | Čudna slikaOddelek: Zvok in slika | 1141 (1025) | JamesBond |
» | Pingo linux 2.0 in ati radeon 9600 xtOddelek: Operacijski sistemi | 1161 (1054) | jlpktnst |