Forum » Igre » Company of Heroes Online (sedaj kot brezplačna večigralska igra)
Company of Heroes Online (sedaj kot brezplačna večigralska igra)
BALAST ::
Na žalost res, ampak ima CoH občasne akcijske cen npr. 2€ je bil en teden nazaj na Steam Summer sales Tales of Valor, medtem ko pri nas je okoli 12€ v mantis. To je dodatek ki je trenutno edini potreben za MP in ostale mode.
Jaz ga občasno igram in moram reči da je igralnost dosti bolj mukotrpna kot v CoH:Online, kjer je bilo veliko začetnikov in si lahko tudi z malo znanja kdaj zmagal. V CoH pa je res malo začetnikov in bolj ko ne samo izgubljaš. Da ne omenim "potuhnjenih" smurf igralcev, ki začnejo z drugim imenom samo imajo lvl nižji in pwnajo noobe.
Jaz ga občasno igram in moram reči da je igralnost dosti bolj mukotrpna kot v CoH:Online, kjer je bilo veliko začetnikov in si lahko tudi z malo znanja kdaj zmagal. V CoH pa je res malo začetnikov in bolj ko ne samo izgubljaš. Da ne omenim "potuhnjenih" smurf igralcev, ki začnejo z drugim imenom samo imajo lvl nižji in pwnajo noobe.
st0jko ::
Ja saj sem si nabavil zadnjič vse cohe, sam kaj ko kolegi, s katerimi smo igrali coh online, nimajo original.
keks?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Company of heroes 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 18184 (4942) | keba |
» | company of heroes op pomočOddelek: Igre | 3558 (2787) | fireX88 |
» | RTS igre v SlovenijiOddelek: Igre | 5043 (4538) | fireice |
» | Company Of Heroes (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5777 (3690) | Dobrawc |