Forum » Izdelava spletišč » težava pri povezavi z serverjem
težava pri povezavi z serverjem
i33a ::
Gostujem pri 000webhost, ki ima tudi možnost nalaganja datotek prek brskalnika, to deluje a počasi in ne tako uporabno. Ko pa se hočem povezati na server z FileZillo pa ne gre, tudi če uporabim isto up ime in geslo. V čem je težava? Iščem enostaven, hiter, uporaben CMS. Šola se je začela tako da nimam ravno veliko časa za učenje CMS-a. Kaj priporočate za spletno stran z: datotekami z šolo, slikami, tudi kot osebna spletna stran, ter kakšni moji programčki?
OnFire ::
Za take preproste stvari priporočam Wordpress. Sem uporabljal tudi Joomlo ampak mi ni bila preveč všeč. Sam sicer uporabljam Drupal ampak ni ravno najlažji.
rad bi da spletna stran nebi izgledala tako blogovsko(Wordpress). Zato bom verjetno uporabil Joomlo.
Kaj naj naredim glede težav z povezavo do stražnika?
Kaj naj naredim glede težav z povezavo do stražnika?
Gost, to ni rešitev mojega problema.
Čudno se mi zdi ker se prek brskalnika lahko povežem, a je tisto nalaganje ZELO počasno in neuporabno, razen za npr. kakšno sliko ne pa za CMS. Z ISTIM geslom, uporabniškim imenom, gostiteljem pa mi javi napako v FileZilli.
Čudno se mi zdi ker se prek brskalnika lahko povežem, a je tisto nalaganje ZELO počasno in neuporabno, razen za npr. kakšno sliko ne pa za CMS. Z ISTIM geslom, uporabniškim imenom, gostiteljem pa mi javi napako v FileZilli.
Gost ::
Baje imajo "ticket" sistem na njihovi strani. Odpreš problem in oni odgovorijo.
Pri plačljivem gostovanju si misliti ne moreš, kako bi rešilo tvoje probleme. :)
Pri plačljivem gostovanju si misliti ne moreš, kako bi rešilo tvoje probleme. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gostovanje spletne strani - kateri ponudnik? (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 24999 (1112) | Lonsarg |
» | server za joomlaOddelek: Izdelava spletišč | 3468 (2156) | techfreak :) |
» | Kako naj naložim datoteke na novo domeno?Oddelek: Izdelava spletišč | 933 (788) | neoserv |
» | gostovanje, domena, CMS...Oddelek: Izdelava spletišč | 1069 (970) | techfreak :) |
» | Lahko sam izdelam spletno stran?Oddelek: Izdelava spletišč | 2624 (2375) | koogla |