Forum » Pomoč in nasveti » Google - samodejne poizvedbe
Google - samodejne poizvedbe
techfreak :) ::
Pozdravljeni,
Na Googlu sem iskal nekaj v zvezi z asp.net-om in po nekaj iskanjih mi Google napiše:
Pod pomočjo piše, da bi se v nekateri primerih pokazala captcha, vendar se pri meni ni.
Iskanje sem nadaljeval z drugim brskalnikom, Firefox, kjer se je težava ponovno pojavila po dveh iskanjih.
To "napako" mi napiše samo takrat ko iščem kaj v zvezi z "asp.net" ali pa samo "asp". Je že kdo naletel na podobno težavo in kako jo je rešil?
Hvala že vnaprej.
Na Googlu sem iskal nekaj v zvezi z asp.net-om in po nekaj iskanjih mi Google napiše:
Oprostite, ...
... videti je, da vaš računalnik ali omrežje pošilja samodejne poizvedbe. Ker želimo zaščititi naše uporabnike, zahteve trenutno ne moremo obdelati.
Za več informacij glejte pomoč za Google.
Pod pomočjo piše, da bi se v nekateri primerih pokazala captcha, vendar se pri meni ni.
Iskanje sem nadaljeval z drugim brskalnikom, Firefox, kjer se je težava ponovno pojavila po dveh iskanjih.
To "napako" mi napiše samo takrat ko iščem kaj v zvezi z "asp.net" ali pa samo "asp". Je že kdo naletel na podobno težavo in kako jo je rešil?
Hvala že vnaprej.
popster ::
To ti ponavadi napiše če hočeš zaganat kakega email harvesterja.
Čudno se mi zdi da samo v zvezi z asp.net, najboljš da probaš kak drug jezik.
Lahko da preveč hitro iščeš uporabljaš kake addone za firefox, itd.
Sicer preveri tudi če imaš kaj v task manager, alpa se poveži z live cdjem.
Čudno se mi zdi da samo v zvezi z asp.net, najboljš da probaš kak drug jezik.
Lahko da preveč hitro iščeš uporabljaš kake addone za firefox, itd.
Sicer preveri tudi če imaš kaj v task manager, alpa se poveži z live cdjem.
techfreak :) ::
Ni bil email harvester niti nimam nobenih addonov nameščenih na IE/Firefox. Računalnik je čist, ker sem nisem nameščal/obiskoval škodljivih programov/strani.
Ko sem vpisal karkoli glede asp.net-a mi je stran začelo nalagati počasi (20 - 30s) in potem je prikazalo to obvestilo. Iskanje za karkoli drugega je bilo normalno, npr. za C# sem normalno lahko iskal.
Sem potem raje uporabil Bing, kjer teh težav ni bilo. Danes pa lahko normalno preko Googla iščem tudi za ASP.Net.
Ko sem vpisal karkoli glede asp.net-a mi je stran začelo nalagati počasi (20 - 30s) in potem je prikazalo to obvestilo. Iskanje za karkoli drugega je bilo normalno, npr. za C# sem normalno lahko iskal.
Sem potem raje uporabil Bing, kjer teh težav ni bilo. Danes pa lahko normalno preko Googla iščem tudi za ASP.Net.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PHP ali ASPOddelek: Programiranje | 3184 (2553) | DavidJ |
» | dve začetniški vprašanji ( C# )Oddelek: Programiranje | 1314 (1109) | mHook |
» | Branje rezultata url-ja z javascriptOddelek: Programiranje | 1451 (1324) | shm |
» | Rolan d.o.o. spletna trgovina hackOddelek: Omrežja in internet | 2380 (1985) | Tr0n |
» | Katera spletna tehnologija bi bila najbolj primerna?Oddelek: Izdelava spletišč | 1656 (1281) | mte |