» »

Pošta Slovenije - Paket

Pošta Slovenije - Paket

OnFire ::

Na pošti so mi zgleda nekaj zafrknili in nekomu vročili paket, ki bi ga moral dobiti jaz (nimam pojma kako jim je to ratalo!? Mimogrede je paket vreden 100€ ampak je bil predhodno plačan prek paypala). Dobil nisem nobenega obvestila za dvig, ampak na spletni strani pošte kjer lahko slediš paketu piše, da je paket včeraj bil vročen. Možno je, da so se zmotili na spletni strani ampak dvomim, ker je logično, da bi paket danes že prispel (poslan je bil v petek). Od pošiljatelja sem dobil fotokopijo tistega listka, ki ga je dobil ko je paket poslal. Danes grem na pošto težit z zgoraj omenjenim listkom in me zanima če sploh lahko kaj naredim in kaj?

Edit: Možno bi bilo tudi, da so zafrknili na spletni strani in meni niso poslali potrdila? Bom danes izvedel, ko grem na pošto.
  • spremenil: OnFire ()

whatever ::

Tale stran s sledenjem pošte pošti ne gre najbolj od rok. Že večkrat sem naročal preko Enaa, kjer sem dobil številko paketa, pa je na sledenje.posta.si prav tako pisalo, da je bil moj paket bodisi že vročen, bodisi prevzet na eni čisto X pošti, bodisi ga ni bilo, itd. Potem sem počakal 1 ali 2 dni, pa sem dobil paket BP. Ni rečeno, da so te pošiljatelj ali pošta nategnili, kot pravim, nekaj komplicirajo s temi številkami pošiljk. Počakaj še dan ali dva, potem teži dalje.

Poslan v petek... če je pošiljal iz Slovenije, bi moral dobiti obvestilo do danes ziher že in pojdi težit. Če ne pa počakaj.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: whatever ()

St235 ::

Če imaš potrdilo, da je bil paket poslan, lahko stopiš do pošte in vprašaš kaj je z zadevo. Enako kot tukaj jim pojasni, da je na spletu označeno, kot da je vročeno in da nisi nič dobil.

Drugače pa, če je poslano priporočeno, pošta odgovarja za pravilno vročitev.

matejmesar ::

No, meni se je pa že zgodilo, da sem prevzel paket nekoga drugega (isti priimek, ulica in mesto, različno ime in hišna štvilka). Dobil sem pač listek v nabiralnik in nisem bil pozoren. K sreči sem opazil že na pošti, ko sem prevzel paket in mi ni bilo nič jasno. Lahko bi popolnoma mirno odkorakal ven... Če se je tebi tudi to zgodilo, bo kriza

LPM

OnFire ::

Glihkar sem dobil! :D Sem si kar oddahil...

Bananovec ::

Naročil paket iz EnaA v vrednosti 35EUR. Sem šel sledit na strani Pošte Slovenije.Prišel sem do ugotovitve, da sem paket naprimer naročil včeraj, vročen pa je bil že pred 6 meseci in to na čisto drugem kraju (par 10km vstran).
Zdaj ne vem, kdo ima težavo. Bi bilo pa primerno to težavo odstraniti, saj sem podobno kot zgoraj tudi sam že mislil WTF, ko nisem dobil paketa. Na srečo so iz EnaA poslali komaj naslednji dan po naročilu.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9546903 (17744) uporabnik50
»

Sledenje pošiljki - pošta slovenije (status se ne spremeni)

Oddelek: Loža
3520533 (12054) kloko
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8531010 (25037) darkolord
»

Izgubljena pošiljka (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5718786 (11416) Šimpanz
»

Izgubljen paket iz tujine...

Oddelek: Loža
375685 (4684) opeter

Več podobnih tem