Forum » Pomoč in nasveti » Izklopim floppy - se izklopi lan...
Izklopim floppy - se izklopi lan...
Fifty ::
V računalniku nimam več disketne enote, tako da tudi ikone ne rabim, sem si rekel. In lepo v Biosu izklopim ter nato opazim, da mi ne dela internet, čudno. Potem pa floppy vklopim nazaj in internet začne ponovno delat. Kakšna ideja kaj bi to lahko bilo? LP
popster ::
mogoče bi ga mogu hardwersko odstranit, čeprav starejše plošče ne marajo da ni noter floppyja ki pa tudi sicer ne povzroča kakih hudih zvokov ali porabe
Cold1 ::
Pusti disketno enoto vklopljeno in omogočeno v BIOS-u.
Pojdi v "Upravljanje računalnika" (desni klik na "Moj računalnik" v meniju izberi "Upravljaj"), v drevesu se premakni na "Upravitelj naprav", klikni na puščico zraven "Krmilniki disketnega pogona", desno klikni na "Standard floppy disk controller" in klikni na "Onemogoči".
Disketna enota bo izginila iz Raziskovalca, A: ne bo več dosegljiv.
Opomba: Na sliki je "Moj računalnik" poimenovan "PC"
Pojdi v "Upravljanje računalnika" (desni klik na "Moj računalnik" v meniju izberi "Upravljaj"), v drevesu se premakni na "Upravitelj naprav", klikni na puščico zraven "Krmilniki disketnega pogona", desno klikni na "Standard floppy disk controller" in klikni na "Onemogoči".
Disketna enota bo izginila iz Raziskovalca, A: ne bo več dosegljiv.
Opomba: Na sliki je "Moj računalnik" poimenovan "PC"
amigo_no1 ::
Imaš mrežni integrirano na matični pl. (katera) ter kateri OS je v igri ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windovs 7 in disketnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2669 (1769) | staher |
» | Floppy - USBOddelek: Pomoč in nasveti | 1906 (1726) | slolujz |
» | Kako kopirati na disketro v LinuxuOddelek: Operacijski sistemi | 1499 (1363) | Gapi |
» | floppy ne delaOddelek: Strojna oprema | 1255 (986) | Highlag |
» | Fantomska prikazovanje mojega računalnika...Oddelek: Strojna oprema | 1362 (1171) | Reycis |