» »

pekač

pekač

MSamo ::

olla
moj problem je zopern in me zanima zakaj mi cd-dvd in prazene enote spozna, ko pa hočem zapečit mi vsakokrat zapeče pod moje dokumenten rom ne zažene procedura pa je popolnoma normalna in na koncu napiše burning successfully

DeeCoy ::

ko pečeš pač nastaviš, da ti zapeče na cd, kateri program pa uporabljaš?

na kratko,šel na morje, si posnel 3 cd(avdio), prišel domov hotel posneti in mi dela to kar sem napisal, naložil na novo xp-je, nato menjal cd rom, seveda nekoliko rabljen pa isto, ni mi da bi kupoval novega in bi bilo isto.
Hvala za pomoč

probi z nerotom pečt..

ja, saj ravno njega imam in to 6ko, menjal in na novo instaliral 7ko pa isto.

ModriN96 ::

Vrž ta kurčov nero u smeti pa uporablo ASHAMPOO burning studio, stokrat bolši, pa velik bl uporabn program...

hvala za nasvet! bom menjal in sporočim kako je

Ne mi nerota žalt, k je do zdej delu use BP.. nwm, probi res z drugim programom..

ModriN96 ::

ga komot žalm še bol, in pa nism edini k ga žal oz graja, mal si še druge forume preber oz tut tuki gor je blo dost govora o temu nerotu.

ja no, vredu.. sam povedu sm da men služ uredu že kakih 5 let..

ja, menim, da je problem drugje,čeravno sem menjal kabl, pa malo sem se poigral z CSM, pa z novim vindowsom, pa nič, kot, da je pekač???? No povedati pa moram, da vsa leta mi je Nero služil dobro in nikakeršnjih problemov in tale ASHAMPOO burning studio mi nikakor ne uspe downloadat.Fu..!

whatever ::

Probi še CDBurnerXP, mislim da je celo free.

Valentin ::

Si izbral zapisovalnik? Poglej, če imaš mogoče nastavljeno na Image recorder.

hojnikb ::

Kir zapisovalc maš ?
Updejti firmware, če je mogoče.
#brezpodpisa

olla
firmware na novo load-o, sposodil nov pekač in dela, se pravi, da sta bila oba v kahli, vsem hvala za nasvete in pomoč
Samo

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Samsung SH-S223C pekač ... predolgo peče ...

Oddelek: Strojna oprema
191688 (1432) aco111
»

win7 peka dvdjev

Oddelek: Pomoč in nasveti
8751 (685) Toomy
»

Kaj podobnega NEROTU?

Oddelek: Programska oprema
353783 (2623) javr
»

Free pekač?