» »

Chieftec ohišje

Chieftec ohišje

RostFrei ::

Pozdravljeni!

Ali si kdo med vami lasti Chieftecovo ohišje DRAGON AH-01SL aluminij tower. Pri Jae je le ta za malenkost dražji kot črno ohišje DX-01B-D. Glede na to, da se mi osebno aluminij dopade premišljujem o njegovem nakupu. Zanima me ali se poleg barve in materiala ohišja še v čem razlikuje od svojega modrega/črnega sorodnika in kakšne izkušnje imate vi z njim?

Hvala in lep pozdrav!

PALOMINO ::

Zdravo,

Sam si sicer ne lastim aluminijevega Chieftecovega ohišja, imam pa modrega Chiefteca in moram reči da je to ohišje vredno vsakega tolarja.

Verjento je ALU ohišje kar se ostalih lastnosti tiče enako, sicer pa menim, da ti bodo najbolje povedali kar prodajalci v JAE, kakšne so morebitne razlike...

sharp ::

Srebrn ma ventilator na stranici,druge razlike razen cene ni.Mam Dragona(črn) in je super, sicer je bil mal drag sam mi ni žal.:8)

RostFrei ::

Malo sem se pozanimal pri Jae...
Aluminijevo ohišje ni enako modremu/črnemu! Je manjše in nima vratic na prednji strani. Je pa lažje in boljše odvaja toploto. Vgrajen je tudi šibkejši napajalnik (300W).

Matty ::

Slabsi napajalnik??? Khm... kakor vem se Chieftecova ohisja dobi brez napajalnikov! Ne poznam sicer cen pri JAE, bi se pa definitivno pozanimal za cene se pri Mlacomu in AGT racunalniki. Slednji ima malenkost nizje cene kot Mlacom, pa se popust ti da jo na gotovino...

Pred nakupom nujno preveri kaksen napajalnik je zraven (firma). Ker ce je glasen kot hudic...

p.s.: sem pa 100% zadovoljen z ohisjem

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matty ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Izdelava pasivnega radiatorja za vodno hlajenje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
111101 (850) homesucker
»

Chieftec