Forum » Omrežja in internet » A/S DSL
A/S DSL
drejc ::
V kratkem pricakujem ADSL, pa me zanima nekaj stvari v zvezi ž njim:
1. Kako povezati moj in bratov računalnik v internet, tako, da delujeta neodvisno. Nekaj časa nazaj sem bral na forumu, da je to mogoče preko HUBa, samo me zanima kako to deluje, če imaš statični IP (sej je po tanovem statični, ane?). Link na kak podoben thread bi bil dovolj:)
2. Trenutno imam compa povezana preko crossover cabla, pa me zanima, če bi v primeru adsl v hub, compa v hub lahko ta kabel še za kaj uporabil, ali ga morem "preščipat" nazaj v straight utp.
3. Ima mogoče kdo kaj insajderskih informacij o siolovem uvajanju SDSL ali celo VDSL tehnologije.
1. Kako povezati moj in bratov računalnik v internet, tako, da delujeta neodvisno. Nekaj časa nazaj sem bral na forumu, da je to mogoče preko HUBa, samo me zanima kako to deluje, če imaš statični IP (sej je po tanovem statični, ane?). Link na kak podoben thread bi bil dovolj:)
2. Trenutno imam compa povezana preko crossover cabla, pa me zanima, če bi v primeru adsl v hub, compa v hub lahko ta kabel še za kaj uporabil, ali ga morem "preščipat" nazaj v straight utp.
3. Ima mogoče kdo kaj insajderskih informacij o siolovem uvajanju SDSL ali celo VDSL tehnologije.
- zaklenil: Elemen_T ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoc pri povezavi na internet!Oddelek: Omrežja in internet | 1596 (1390) | Zm3-D3n |
» | trije računalniki v ADSL omrežju in packetloss !!! Pomoč prosim!Oddelek: Omrežja in internet | 1875 (1691) | Matek |
» | ADSL preko WLANOddelek: Omrežja in internet | 1493 (1337) | cekr |
» | ADSL- dva kompaOddelek: Pomoč in nasveti | 2576 (2000) | Gandalfar |
» | hub in ADSLOddelek: Strojna oprema | 1245 (1060) | burekar |