Forum » Pomoč in nasveti » iscem eno staro temo
iscem eno staro temo
spacejam ::
zanima me kje dobilm staro temo v kateri je bilo govora glede kartice ki si zapomne nastavitve racunalnika da ti ga ne morejo sesut. Kartica je Radix od izraelecev in tip ki je se govoril da je ne na nekem sejmu sesul sistem s to kartico in mu niso hoteli dat Racunalnik kot obljubljeno....
se vam kaj sveti zarnica-
Hvala vsem
se vam kaj sveti zarnica-
Hvala vsem
Space-jam Team & Co.
Airskull ::
Mislim da je blo to v temi Imate 5 min. časa, da sesujete Win Xp. Samo nej ti ne pride takšno spraševanje v navado in začni uporabljat iskanje
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
spacejam ::
zal sem iskal skoraj 1 uro pa nisem nasel ker nisem vedel naslov teme nikakor nisem znal najt, lih toliko po cez ne sprasjujem o starih temah vsak dan sam iscem dosti vec kot ti sam, vseeno najlepsa Hvala.
leta so leta.
leta so leta.
Space-jam Team & Co.
Airskull ::
Uporabo iskanja sem ti omenil dobronamerno in mogoče malce pokroviteljsko, se oproščam.
Every word of this is a lie, and my readers should put no trust in it at all.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zanimiv problem s telefonomOddelek: Mobilne tehnologije | 4106 (2892) | kunigunda |
» | Branje podatkov z trdega diskaOddelek: Programska oprema | 1021 (915) | SplitCookie |
» | amd duron ali amd athlon??Oddelek: Strojna oprema | 1571 (1249) | Enron x86 |
» | OSX - sesut med defragmentiranjemOddelek: Operacijski sistemi | 1925 (1445) | mte |
» | Diamond Fire GL 1000 ProOddelek: Zvok in slika | 902 (764) | Senitel |