» »

katero omrezno uporabljate za thomson modem?

katero omrezno uporabljate za thomson modem?

dexter_II ::

imam thomson tcm290 in probleme z omrezno kartico

-ce delam preko cnet pro200wl ki ima davicom cip, omrezna zazna povezavo s modemom ampak dela za en kurc (na avtospeed ne dela,ampak samo na 10mbits)
-probal sem tudi 3 realtek kartice,nove, sosed jih fura na adsl brez problema (genius znamka,realtek cip) pa se vecji problem-sploh ne najde povezave z modemom, skoz tezi cable unluged,nobena lucka ne sveti
-preko usb-ja pa modem dela ok

zdej jest mislim da je modem nekaj fuc,ke ne more zdej 5 kartic zanic delat gor tko da sprasujem kake omrezne mate na tem modemu in ali imate nastimano na avtosense?

ni da nebi uporabljal usb, rad bi ispaven modem,ker zdej mislim da ni!

Gemm ::

Jaz imam isti modem (verjetno si na Telemachu), pa imam tudi stalne težave s tem. Mrežna je Genius Ge2500IIISE (10mbit, realtek čip, verjetno taka, kot jo ima tvoj sosed). Hitrost je ~7k/s, kar je Telemachov tehnik pripisal mrežni...poskusil je še s svojim laptopom (100mbit) in dosegel ~70k/s.
Nisi povedal, ali so kartice 10 ali 10/100. Sam mislim v kratkem mrežno menjati na 100mbit, samo sedaj sem v dvomih glede tega...
Ob 512 ali 1024 kbit povezavi bi morala 10mbit zadostovati, ampak očitno je ta modem zelo požrešen na povezavi do računala (zato imaš tako nizke pinge).

Fury ::

Jest mam realtek (RTL3129 .. neki tazga je cip) pa mi leti do maximuma

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Predelava modema

Oddelek: Omrežja in internet
214373 (3882) Pesimist
»

prenašanje file-ov po LAN in trzanje miške

Oddelek: Omrežja in internet
61108 (1043) mrTwelveTrees
»

Katera mrežna kartica?

Oddelek: Kaj kupiti
132171 (1949) R-S-LoVe
»

RCA Cabel modem Tomson in IP nastavitve ?

Oddelek: Pomoč in nasveti
71368 (1260) Fury
»

kaj je boljše: INTEGRIRANA ALI PCI MREŽNA

Oddelek: Strojna oprema
151296 (967) MadMax

Več podobnih tem