Forum » Pomoč in nasveti » Iz paypal na moneybookers
Iz paypal na moneybookers
Bence ::
Ker sem prodal nekaj na ebayu sem denar dobil nakazan na paypal.
In ker ta omogoča v Sloveniji izplačilo le na viso, je tukaj nastal problem.
Namreč že imam Mastercard, na banki so rekli da ma vsak račun lahko le eno plačilno kartico.
Odpiranje novega računa pa me stane 40€, letna članarina kartice 20€, na paypalu pa imam 100€, tako da to nima smisla.
Veliko sem že gledal na googlu pa nisem našel...zato me zanima če kdo pozna kak način kako iz paypala spraviti denar na moneybookers?
Ne nujno da direkt.
Sam sem razmišljal, da bi si denar nakazal na bwin stavnico in bi potem pač takoj zahteval izplačilo, a se bojim da stavnice izplačujejo le dobljene dobitke in ne nakazila, tako da bi moral prvo nekaj stavit in tvegat da nimam potem nič.
Hvala za odgovore
Namreč že imam Mastercard, na banki so rekli da ma vsak račun lahko le eno plačilno kartico.
Odpiranje novega računa pa me stane 40€, letna članarina kartice 20€, na paypalu pa imam 100€, tako da to nima smisla.
Veliko sem že gledal na googlu pa nisem našel...zato me zanima če kdo pozna kak način kako iz paypala spraviti denar na moneybookers?
Ne nujno da direkt.
Sam sem razmišljal, da bi si denar nakazal na bwin stavnico in bi potem pač takoj zahteval izplačilo, a se bojim da stavnice izplačujejo le dobljene dobitke in ne nakazila, tako da bi moral prvo nekaj stavit in tvegat da nimam potem nič.
Hvala za odgovore
amigo_no1 ::
Če imaš linkan Mastercard na svoj PP račun, ti potem javi kakšen error ko daš withdraw ali samo ugibaš da ne gre ?
Direktno iz paypala na moneybookers seveda ne gre.
Lahko odpreš račun pri Abanki, naročiš viso
Jaz bi ti priporočal tole
Debetna kartica Visa Electron
http://www.abanka.si/sys/cmspage.aspx?M...
plačaš 0,95 EUR /mesec za vodenje računa ter enkratne stroške izdaje kartice.
Aračun elektronski
ali
Akeš
Ne tega početi s stavnicami, tam imajo pravilo, da če vplačaš preko MB lahko dobil izplačilo samo na MB.
Pri naših gnilih e-stavah je pa še dodatno oteževanje: namreč če vplačaš 10 E preko Vise jih lahko dobiš izplačane šele ko zadeneš 10 E dobitkov.
2 opcija: najdeš nekoga, ki ima Viso in PP, pošlješ njemu iz svojega PP na njegov PP, potem on da withdrav @PP na viso in ti pošlje nazaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Bence ::
Ugibam da na mastercard ne gre, probal seveda nisem...
Se pa mi zdi zanimiva ta ponudba abanke...bom si prebral te strani
Hvala
Se pa mi zdi zanimiva ta ponudba abanke...bom si prebral te strani
Hvala
amigo_no1 ::
Dodaj kartico na PP račun in preveri (profile /add credit cards).
Svetujem da jo še verificiraš (1,5EUR ti trgajo, rabiš vpisati številko transakcije).
Svetujem da jo še verificiraš (1,5EUR ti trgajo, rabiš vpisati številko transakcije).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najboljše cene za odkup zlata?Oddelek: Loža | 4175 (3732) | carota |
» | Visa Electron za mladoletne?Oddelek: Loža | 7584 (7085) | Adrijan0 |
» | mastercard samo zato da bom imel PayPal - so alternative?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2281 (1827) | St235 |
» | Visa ElectronOddelek: Loža | 14833 (12822) | OmegaBlue |
» | Kreditna kartica - kje, kaj in koliko stane? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18136 (14621) | Picero |