» »

Wikileaks nadaljujejo objavljanje afganistanskih dosjejev

1
2
»

pss-m ::

she5hyw45 ::

www.infowars.com jim pa izgleda ne gre tako v nos.

pss-m ::

se ni za čudit. saj alex jones-a težko resno jemlješ, podobno kot moor je preveč čustveno vpleten. tega u bistvu ne moreš priporočat ljudem, da gledajo. če niso mentalno stabilni, jih opere kot 24kur samo v drugo skrajnost. zdej če imaš stvari v glavi pošlihtane in ne sprejmeš vsega kar slišiš za sveto ampak vzameš le podatke ter jih sam obdelaš v glavi je pa super vir informacij.

she5hyw45 ::

Kakšno mnenje imaš pa o Noamu Chomskyju?

Daren ::

LSD je kriv za vse. Go "American investigative journalist". :s

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Daren ()

pss-m ::

she5hyw45 je izjavil:

Kakšno mnenje imaš pa o Noamu Chomskyju?

ne poznam, bom pa mal poguglu da vidim kdo je to.

donfilipo ::

pss-m je izjavil:

se strinjam, a kaj ko so ljudje "lahko pokvarljniva roba" in pol ne veš ali so pošteni, ki se pretvarjajo da so barabe ali pa so barabe, ki se pretvarjajo, da so pošteni.
če kot praviš pomagajao delat sranje za informacije bi bilo edino pravilno, da sranje za sabo pospravijo a ne?
če vzamemo afganistan kot primer, ustavarili so talibane, jim dali denar, orožje,.. in jih pustili tam da "harajo" (enako je bilo s Sadamom in iranskim voditeljem). kakšne so posledice vidimo.
nekako jim težko verjamem, da so poštenjakarji ker so že prevečkrat naredili podobno "sranje". kolikokrat te pa lahko pelejo na tanek led preden rečeš "ok ne verjamem jim niti malo več".


Hja ljudje so narejeni po skalkuliranih lastnih in skupnih interesih. Ti interesi so deloma kalkulacija 'in res', pa seveda tudi skupek vseh priučenih in 'svetih' načel, ki jih posameznik posvoji v odraščanju in življenju. Marsikdo zaradi kulturnih načel, v kombinaciji s kakšno nevrozo, samo po sebi zlahka ozdravljivo, pogosto žalostno pogine. Pomeni principi so mu resna ovira v življenju. Uspešni in bogati kriminalci NE! Sodelovali bodo s poncijem in tudi pilatom, če gre to v njihovo korist:) Zadeve so tako prepletene, da izgledajo povsem nedoumljive.

In zdaj smo pri teh civilizacijsko-kulturnih vrednotah, se pravi skupnem interesu, ki mu po domače rečemo judeo-krščanska civilizacija. To zaenkrat zagovarjajo uradne ameriške sile in vrhovi, in s tem tudi CIA. Porekli boste, potem imajo pa proti tem bradatim revežem tak 'overpower', da je že kar boleče za gledat. No ni ravno tako. V ozadju so tudi superbogati šejki. Tu je zaveznik EU, ki pa je multikulturen in nekako nebogljen. Skandinavci, Nemci in še kdo, se vedno bolj jasno načrtno s pomočjo skrbne in sponzorirane indoktrinacije nagibajo nazaj k nacizmu, predvsem pa stari protižidovski navezi Nacizem-Islam. To deluje tako spretno, da GORA informacij ne pomaga dovolj. CIA ima nalogo pridobiti ŠE VEČ informacij. Pospravili pa bodo po spopadu, do katerega bo po njihovih računicah prejkolej tudi prišlo. DATA kaže, da multikulturalizem in mirovništvo neslavno pade pod šank, TAKOJ, ko se pojavijo prve res hude ekonomske težave. Za primer naj služi najbližji titov mirovniški in bratski trd nastop, ki se je usul, ob prvi resni krizi in seveda tudi pomanjkanju vodilne trde roke, tita samega, s pojočo udbo in golim otokom:) Brez trde roke in batine, multikulturalizem in mirovništvo rabi kakih 100 let stabilnega mirnega okolja, kot je recimo utopični Venus projekt s 'komunizmom' (narekovaj zato, ker gre za boljšo enhancano verzijo, a v bistvu v principu, kot mi danes izgleda, ravno tako utopično:) in šele potem začne delovati. Do te starosti je kultura multikulturalizma in mirovništva ob stari premočni kulturi tropov, absoluten nedonošenček, ki se skrije v prvo luknjo, ob prvi resni krizi! In kar je še huje. Vsaka kriza in vojna, ga direktno pošlje, kot v kletvicah, nazaj u pm:) Pa jovo na novo!

Denarci in spretni vplivi na skandinavce, nemce, pa tudi druge močne zaveznike, ter SAME američane NISO zanemarljivi. Prislovnično bogati židovski bankirji se lahko kar skrijejo! Vplivi niso samo tipa, ko se pojavi husein s hadžarjem in reče: 'a sad malo islama ili koljemo:)'. Daleč od tega. Simpatični intelektualci...prelepe intelektualke, okvir multikulturalizma, versko mirovništvo in konsenz sobivanja, so najčešča krinka za najprodornejše delovanje. Ločiti zrno od plevala je praktično za laika nemogoče...VENDAR dovolj informacij in njih pametna uporaba, vendarle lahko prinese rezultate!!! CII-na naloga je pridobiti to dato, in pri tem jim često lokalni zakoni in običaji ne smejo biti ovira, sicer bi bilo preprosteje, če bi surfali (kar seveda tudi planirano in ogranizirano počno:)

Določiti, ali je wikileaks spretno sofinanciran od recimo naci-islamske antijudovske arijske naveze ni tako lahka reč, kot izgleda, Često stvar tudi ni enoplastna. Kot rečeno princip mirovništva in multikulture je v okolju pomanjkanja in njega glavne vede ekonomije, tako nebogljen, da ga obrača lahko vsak. Tudi CIA seveda. Ampak danes data kaže, da v evropi judeo-krščanska civilizacija izgublja in da je vpliv naveze nacijev in islama, vedno močnejši. Delno je rezultat sekularni materialzem, ampak tudi ta še ni dozorel. Povozijo ga lahko srdite bitke starih sovragov. Antisemitizem je lahko pred izbruhom in preobrazbo v nesimpatije in sovraštvo, do recimo USA...no in potem so fronte lahko spet drugače postavljene, kot si mi sploh znamo predstavljati. USA s tem že dolgo kalkulira in kaj prida za evropo jokala ne bo. Skrb je kot rečeno za judeo-krščansko kulturo, a tudi ta se zna počasi pod Obamo in vrstniki, prerasti v skrb za čiste ameriške interese z njihovo unikatno ameriško kulturo, ki ni več samo judeo-krščanska.. ampak, kot se bodo potrudili, enhancana tudi z budizmom in islamom. Če to seveda sploh gre... ampak američanom je uspelo že marsikaj8-) Coca Cola, american dream in ni 3x za reči, da se pojavi ob božičku še kak new siddartha in predelan mohamed. Žrtve bomo ravno mi multikulturno nastrojeni pacifisti v sprti in skrizirani evropi, vkolikor seveda pravi čas ne uporabimo tudi pozitivnih meja pluralizma in kričanja, ki jih multikulturalizem MORA uporabljati, da lahko zleze iz plenic po 100 letih delovanja, in ga ne povozi namesto očaka še stric, ali sosed:). Pa še po 100 letih ni čisto, bi rekli, Bruce Lee. Daleč od tega8-) Ne smemo pozabiti, v familiji kultur je rival in starešina tisočletja stari in 'pokojni' vampir Pantelija, ki je simbol za plemensko kulturo lovcev in nabiralcev, z neusmiljenim iztrebljanjem sosedov ob časih lakote in suše, in njegov potomci nič manj krvavi le bolj vitalni, imperialni, fevdalni, in teistični zavojevalci. In ko se pojavi mladi, multikulturalist še v plenicah, zaljubljen v fatimo in zavpije: 'Tišina sad i ona malo!', to nam izgleda smešno....a stari vampirji že vidijo in preračunavajo probleme8-)

Tako zapletena je zadeva. Navidez nepremostljive probleme, prinese velika ljubezen med nekompatibilnimi in poiskus kopulacije med takimi, in seveda ravno tako zanesljivo periodične suše, in lakote. In v okviru tega države iščejo kulture, interese in seveda zaveznike. USA smo konkretno slovenci pa tudi nemci vzeli za zaveznike, a obstajajo DOLGI pomišljaji. Pri slovencih ti niso tako boleči, kot recimo pri nemcih in skandinavcih. In za odpraviti bodice bo CIA uporabila seveda tudi orodja nedonošenega multikulturalizma. Le da je ta za njih nerodno racav in podcenjevan, v primeri z ameriškim unitarizmom, ki izgleda zdrav športen dečko, zaenkrat:) In če bodo uporabili pravo dato in dobre delujoče glave, zna biti dobro za nas, in malce slabše za stare iz krste pravkar vstale vampirje!!!;((
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Okapi ::

Če dobro pogledaš, vidiš, da v resnici ZDA in CIA samo drek meša in s svojimi malimi vojnami v resnici globalnega vpliva sploh nima. Vietnam, Grenada, Panama, Kosovo, Afganistan, Irak, Somalija ... Vse te reči bi se tako ali drugače uredile "same od sebe", mogoče ne čisto tako, kot bi bilo všeč ZDA, kakšne posebne nevarnosti za svet pa to ne bi v nobenem primeru predstavljalo. Menda kdo ne misli resno, da bi lahko Osama ali Afganistan kaj konkretnega naredil, v smislu osvojil Evropo ali kaj podobnega.

Ni mi tudi čisto jasno, od kje ta strah pred islamom, burkami in džamijami. Vse islamske države skupaj nimajo dovolj gospodarske in vojaške moči, da bi zmagala v svetovni vojni, in tega se tudi dobro zavedajo.

Globalno gledano nevarne so izključno gospodarske velesile. Kitajska, Indija, Japonska, EU (ali 2-3 njene članice), Rusija, potem se pa že konča. In pri teh se ZDA bolj ali manj ukakijo, če je treba kaj konkretnega narediti.

Lahko se je delati pogumnega proti šibkim islamskim državam, koristi od tega pa ni v resnici nobene.

O.

donfilipo ::

Strah pred islamom vzdržuje stari 'vampir'. Pravzaprav 2, in čisto mogoče še 3 zraven, ki so v USA združili moči, pred praiskonskim vampirskim napadalnim islamom. Kot rečeno, gre za civilizacijske vrednote, ki se v okviru kultur, bodejo in ne gredo skupaj. Če temu dodamo še ekonomska rivalstva, ki si jih navedel, to zadevo navidez zgolj poslabša.

A v bistvu je tudi tu enako. Trgovsko sodelovanje in prosti transparenten trg, brez religij in meja in carin in blokad, zadevo reši bolj, kot bi si lahko mislili. Razen seveda, če smo v okvirih (in to je danes čez 50% ljudi) starih ideologij. Ti si vampirizme teizmov prerasel, kot sem opazil se tvoj multikulturalizem celo nagiba k vitalnejšemu, a nenasilnemu kulturnemu unitarizmu, no ekonomske nevarnosti, boš po istem vzorcu, z odprto glavo.

Če vsi gledajo pravilno, potem imamo v bodočnosti pomanjkanje za VSE, in to strateških surovin, in nujnost spremeniti nekatera glutonska vedenja:) Enoten, prosto delujoč trg, z morda dodano realno kalkulacijo, o rušenju prastarih vrednot dela za vsako ceno, ob vedno večji avtomatizaciji in s tem povezanega neverjetno spretnega in samozakompliciranega VESTNEGA in tudi zelo kompleksnega, a povsem neučinkovitega in zlahka odpravljivega, pretakanja iz votlega v prazno, dela iz 'lartpurlartizma', vse to bo dalo tehnologije, ki bodo pomanjkanja odpravile, brez globalnih svetovnih vojn. Namesto 'deskclerkov' in 'paperpusherjev', bi te ljudi nemara za mučna asistentska dela, znal uporabiti vsak frankenstein in einstein z malo dobre volje:) Le krono silne svete genialnosti znanosti je treba malce sneti (pa potem še bolj zablešči:)
Ker tudi po takih svetovnih vojnah, bo na koncu, te nove nadomestne tehnologije vendarle treba izumiti in vpeljati. Krivo je samo staro napol'ekonomično' prepričanje, da ni dovolj za vse. Seveda ne. Zato bo treba 'pogruntati' nadomestilo. In marsikdo se bo tudi ubadal s tem, da bo to ljudem na razumljiv način dopovedal!!!!

Načeloma se pa dosti ne motiš. Če pogledam vsoto, ki so jo USA zagonile za vojni v afganistanu in iraku, bi jaz z nedokončanim vrtcem in s pomočjo mafije, v teh dveh deželah uvedel, da bi vsi skrajneži 8 ur na dan štrikali tepihe z napisoma 'alah is great' in 'usa are great'.;(( Ampak kot sam verjetno veš, stari vampirji niso nujno preračunljivi, pa tudi benevolentni ne. To je glavni problem zla na splošno. Pa deloma včasih tudi dobrega!

Strah pred komunizmom? Lahko je tudi poštena ideja. Jezusovska in ne Marxova. Ko pa jo z mečem in krvjo zabodemo med nebogljeno ljudstvo, se rane zagnoje in še preden ideja res lahko kakorkoli zaživi se tudi zruši. Če vzamemo samo idejo Jezusa za dobro, nam enostavne računice pokažejo, da ne gre. Kakor hitro pa računico povozimo, pa ideje same postanejo tudi začasno sociološko (za posameznika lahko kar življensko) ZLO!
Torej strah pred komunizmom je praiskonski teističen, (pa naj bo še tak paradoks), kot tudi čisto preračunan ekonomski. In seveda isto velja za nacizme in fašizme! Prevrati v miselnosti često ne gredo brez nasilja. In da je zadeva še bolj zapletena, tudi često zadeve ne popravijo, ampak v bistvu poslabšajo. No in potem tudi konzervatizem, če je seveda dosleden in ne paradoksen, lahko čisto dobro razumemo!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: donfilipo ()

pss-m ::

Okapi je izjavil:

Globalno gledano nevarne so izključno gospodarske velesile. Kitajska, Indija, Japonska, EU (ali 2-3 njene članice), Rusija, potem se pa že konča. In pri teh se ZDA bolj ali manj ukakijo, če je treba kaj konkretnega narediti.

Lahko se je delati pogumnega proti šibkim islamskim državam, koristi od tega pa ni v resnici nobene.

ne vem zakaj, a dobim občutek da so vse zgoraj naštete države le navidezno "tekmovalci" če gledaš se več ali manj za vse stvari dogovorijo, v kakšni se ne strinjajo ampak prav prevelikega odpora zato ni. spominjajo na stranke v parlamentu ki se kregajo za nepomembne reči a ko je treba kakšno pomembno stvar odločit so združeni in deluje enotno.

na bbcju je bil zelo zanimiv dokumentarec
The Power of Nightmares @ Wikipedia
prikazuje kako je zda za "obstoj" po hladni vojni potrebovala novega sovražnika, da so lahko sami prikazani kot "ta-dobri". priporočam ogled
od istega avtorja je odličen tudi tale dokumentarec
The Trap %28television documentary series%29 @ Wikipedia

zmaugy ::

Če Američanom ne odgovarja, da Wikileaks objavlja njihove tajne dokumente, potem naj bolj pazijo na njih.
Če oni delajo z lastnimi tajnimi dokumenti kot svinja z mehom, potem ni razloga da bi si drugi iztikali oči da jih ne bi mogli brati.;(

Manu ::

Še video ki paše na to novico.

Assange se je postrigel in pobarval lase...:)

pss-m ::

mislim da bolj paše tale video k novici
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

ZDA pritiskajo na zaveznike v primeru Wikileaks (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / NWO
28360586 (53413) Mipe
»

Ameriška vlada blokirala bančni račun Wikileaks

Oddelek: Novice / NWO
3711290 (9196) Icematxyz
»

Afganistanski dosjeji problematični, a brez obveščevalnih informacij

Oddelek: Novice / NWO
246234 (4764) Keyser Soze
»

Wikileaks nadaljujejo objavljanje afganistanskih dosjejev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
6222215 (20000) pss-m
»

Zakaj svet potrebuje WikiLeaks (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
11232953 (29570) antonija

Več podobnih tem