Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kako povezati TV
Kako povezati TV
fila777 ::
Prek kabelske imam povezana TV-ja z razdelilcem kot je razvidno na 1. sliki. TV 1 ima vgrajen dvb-c in dvb-t tuner(je novejši philips tv) in lahko na obeh TV-jih gledam normalno programe.
Kabelski operater nam ne omogoča gledanje določenih hrvaških programov(nova tv,rtl hr. Jaz jih pa lovim prek antene in zato bi rad nekako povezal kabelsko in anteno, da bi lahko gledal na TV 1 dvb-c in dvb-t signal. Na TV 2 pa samo dvb-c. In zdaj me zanima kako naj povežem da bi to funkcioniralo, brez da bi nekaj preklapjal kable. imam pa kot je na sliki 2
Kabelski operater nam ne omogoča gledanje določenih hrvaških programov(nova tv,rtl hr. Jaz jih pa lovim prek antene in zato bi rad nekako povezal kabelsko in anteno, da bi lahko gledal na TV 1 dvb-c in dvb-t signal. Na TV 2 pa samo dvb-c. In zdaj me zanima kako naj povežem da bi to funkcioniralo, brez da bi nekaj preklapjal kable. imam pa kot je na sliki 2
s51fu ::
Živjo, prosim povej v katerem kraju se to dogaja.
Zanima me zaradi Červar porta.
Hvala, DD+
Zanima me zaradi Červar porta.
Hvala, DD+
DD+
baresi ::
Če je kanal 44 v tvoji kabelski prost, uporabiš prvega delilnika kot združilec, drugega kot delilnik.
lp
baresi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung 40ES5500 (40")Oddelek: Zvok in slika | 2165 (1955) | kitl76 |
» | Samsung SyncMaster T240HD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 25262 (15950) | OK.d |
» | Elektro turnšek in digitalna TVOddelek: Omrežja in internet | 13748 (7320) | yanz |
» | DVB-C Tuner (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 26077 (22645) | icek |
» | Olimpijske igre v HD (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9045 (6384) | KoMar- |