Forum » Pomoč in nasveti » Pc ne boota
Pc ne boota
tristan ::
Hei, enkrat sva z očetom hotla igrati eno igro lan pa je pač.. Cd v čitalcu semlelo-. - :d
pa sem razmontiru pa fse spucal in ko sem sestavil in vžgal.. Se je matična skurila in sem jo ponovno vžgal je en cajt gorela in se spet ugasnila.. Itd.
Naročil sem novo sestavil in zdaj se zažene.. A se na monitoru ne pokaže nič.. Poskusil sem komponente 1 po 1 ven vzet in se mi zdi.. Da grafična ni kriva.. Ko sem pa procesor ven vzel se pa rač zagnal in ugasnil.. Brez kakšega beepa..
Matična trenutna je pa asus a7v8x-xn proc: amd athlon xp 2800+ grafa: ati radeon x1650 pro
če mi lahko pošljete kakša navodila kaj še naj naredim.. Ali kaj bi lahko bilo krivo? :/
pa sem razmontiru pa fse spucal in ko sem sestavil in vžgal.. Se je matična skurila in sem jo ponovno vžgal je en cajt gorela in se spet ugasnila.. Itd.
Naročil sem novo sestavil in zdaj se zažene.. A se na monitoru ne pokaže nič.. Poskusil sem komponente 1 po 1 ven vzet in se mi zdi.. Da grafična ni kriva.. Ko sem pa procesor ven vzel se pa rač zagnal in ugasnil.. Brez kakšega beepa..
Matična trenutna je pa asus a7v8x-xn proc: amd athlon xp 2800+ grafa: ati radeon x1650 pro
če mi lahko pošljete kakša navodila kaj še naj naredim.. Ali kaj bi lahko bilo krivo? :/
Tristan
- polepsal: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrtna kosilnica ne vžgeOddelek: Loža | 10032 (9046) | Laki_lai k |
» | Sestavil racunalnik, vendar se ne prizgeOddelek: Pomoč in nasveti | 980 (803) | Seljak |
» | Sestavil PC - monitor neodziven, matične ne piskaOddelek: Strojna oprema | 5033 (3161) | Riff |
» | Polit prenosnik (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16851 (14094) | _koki_ |
» | Računalnik se ne prižge!Oddelek: Strojna oprema | 1039 (978) | solatko |