Forum » Pomoč in nasveti » Internetna povezava
Internetna povezava
WIngs ::
Imam težavo in sicer noče mi povezat na internet :/ kabel sigurno deluje ker sem ga vklopil v laptopa in dela tip top. Na osebnem računalniku mi pa ne deluje, čeprav svetijo lučke na portu od omrežne kartice in če ga vklopim v port od matične plošče tudi lučke svetijo, vendar povezati mi noče...
Prosim za pomoč
Prosim za pomoč
MIHAc27 ::
UF da ne boš preveč informacij slučajno dal.
A na kakem drugem računalniku, ko ga vklopiš pa deluje? V tem primeru izklopi IP6v oziroma prekopiraj IP nastavitve (Zadnjo IP številko povečaj za 1 ali malo več).
Če ne pomaga nišaš router nastavljen pravilno ali pa ti modem de deluje od x ponudnika.
A na kakem drugem računalniku, ko ga vklopiš pa deluje? V tem primeru izklopi IP6v oziroma prekopiraj IP nastavitve (Zadnjo IP številko povečaj za 1 ali malo več).
Če ne pomaga nišaš router nastavljen pravilno ali pa ti modem de deluje od x ponudnika.
Mitch ::
V nastavitvah mrežne kartice pod TCP/IP nastavitvami naštimaj Obtain IP address automatically/Pridobi IP naslov samodejno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava kabelskega modema/routerja s TP-Linkovim routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2320 (2003) | andi5 |
» | WD zunanji disk se ne vklopiOddelek: Strojna oprema | 616 (528) | slovenec_89 |
» | Tuš telekomOddelek: Omrežja in internet | 1029 (874) | Yacksy |
» | problem z mrežno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 2015 (2015) | marsovcek |
» | router ter nastavitve SIOL ADSLOddelek: Strojna oprema | 8577 (8336) | nodes |