Forum » Pomoč in nasveti » Porti
Porti
klofutaric ::
Oj,
Kako veš kateri porti so na računalniku odprti. Rad bi dostopal do mojega računalnika s službenega (to zdaj delam s teamviewerjem, vendar mora biti na drugi strani oseba, ki ti pove geslo, jaz bi rad sam dostopal do računalnika) vendar so po moje porti zaprti, programov na računalnik se ne da nalagati.
LP
Kako veš kateri porti so na računalniku odprti. Rad bi dostopal do mojega računalnika s službenega (to zdaj delam s teamviewerjem, vendar mora biti na drugi strani oseba, ki ti pove geslo, jaz bi rad sam dostopal do računalnika) vendar so po moje porti zaprti, programov na računalnik se ne da nalagati.
LP
Xserces ::
samo free?? drgac ma logmein men zelo dobr program ki sem ga uporablu ksn mesc kot trial :)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
rejven ::
v teamvieverju lahko nastimaš, da daš comp pod "favoritse" in imaš samo geslo, ki ga ti določis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostop do oddaljenega omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 3494 (3140) | mladec |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5992 (5682) | dreamtheater |
» | level one ROUTER FBR-1418TX- nastavitveOddelek: Omrežja in internet | 6007 (2990) | OmegaBlue |
» | Remote controlOddelek: Programska oprema | 1836 (1690) | amigo_no1 |
» | Ultra VNCOddelek: Pomoč in nasveti | 2243 (1993) | ThinMan |