Forum » Pomoč in nasveti » fb hax
fb hax
ViperR ::
Pred letom sem si naredil nov fb account ker sem igral neko igro. Sedaj pa mi je nekdo udrl noter in mi piše po zidu idk. Rad bi zvedel kdo je to. bi se dalo kako ugotovit kdo se login noter ali kaj podobnega?
- zaklenil: KoMar- ()
Xserces ::
ne... ti tega ne mors ugotovit... spremen pass in je to to...
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
KoMar- ::
Očitno nekaj imaš. Veliko keyloggerjev in trojancev domače izdelave AVji sploh ne zaznajo.
mas brata ali sestro? XD ce mas bi jst najprej na to pomislu xD ker password grem staut da mas v mozilli shranjenga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
passa v mizili nimamm shranjenega:D nobenga nikol ne shranim. in ne ni brat7sestra ker ved da so frendi sej so mi povedali. sam vseeno me zanima kako lahko on ugotovi moje geslo. sem sprobal veliko keyloggerjev sam vecino jih kaspersky zazna. pa oni se neki spoznajo na keyloggerje pa take saj še antivirusa nimajo.
majo mogoce dostop do tvojga maila??? ce majo si lahko password reset in je not xD
drgac pa dvakat ukol kepe ce nebo nehu...problem? šaŁa
drgac pa dvakat ukol kepe ce nebo nehu...problem? šaŁa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
ne geslo ostane zmer isto sam oni se kr prijavijo notr. pa sm dal 15 mestno geslo noway da ga ugotovis(velike male crke + stevilke). pa keyloggerja tud 100% nimam ker mam kasperskega gor FUD keyloggerja pa tud niso sposobni dobit, pa tud ce bi ga mel mi zadje case (odkar sem dal gor win7) niso nic poslali da bi ga lahko od njih dobil.
haha ti mas pa kolege taprave hekerje ... HAHAHAH pac drugac ne gre kot z ksnim keylogerjem... ce pac nimas keylogerja sam sebe nategujes
eh sej sem ugotovil kaj je blo:D En drugi uporabniški račun no spremenili v mojei me in mojo sliko pa je zgedal kakor da pišem jaz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program za spomin loginov/passwordovOddelek: Programska oprema | 1260 (1078) | sbandur84 |
» | Kako jim uspe vdreti na Facebook?Oddelek: Informacijska varnost | 35945 (33924) | Grizzly |
» | Vdor v gmail (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 21155 (19912) | Joze_K |
» | Sum vdora v LastPass povzročil množično menjavo geselOddelek: Novice / Varnost | 15055 (13954) | poweroff |
» | začasna menjava ip-jaOddelek: Omrežja in internet | 2085 (1874) | DJ Hamster |