Forum » Pomoč in nasveti » Čudno obnašanje napajalnika
Čudno obnašanje napajalnika
TribesMan ::
Zadeva je sledeča iz napajalnika sem pred leti odstranil 9cm vent in namesto njega vgradil 8 centi, ker sem kupil celerona S370 in sem ga moral vgraditi prek Slotketa in ker je bil vent znaj napajalnika in napajalnik direkt nad procesorjem (oh kako sovražim taka ohišja) je pač zadeva bila predebela za vgradnjo z ventilatorjem. Potem je zadeva več časa delela z enim 8 cm ventom čist kul. Potem pa me je modifikatorska žilica zagrabila in sem tisti stari 9cm vent zopet vgradil notri tako da je en del v napajalniku približno pol centi pa ga štrli ven (pač ni placa v napajalniku) in od tistega dneva naprej mi napajalnik prvih pet minut piska kot nor potem pa v trenutku neha in je naprej čisto tiho. To piskanje je samo kadar je priklopljen še 9cm vent, če je notri sam 8cm potem je vse kul.
Ker mi gre to piskanje na k.. bi prosil če slučajno kdo ve kaj ga muči oziroma kje naj iščem težavo.
Konfiguracija sistema je:
Abit BH6
Celeron 700@1302, 2.05V
Geforce 32MB
SB Live!
3Com mrežna na ISA vodilu
Motorola Modema na PCIju
256MB ECC Rama
20GB 5400rpm IBM disk
Teac 32x
Plextor 8x4x32x
a bunch of vents
napajalnik ma 250W
Nikoli prej mi še ni piskal tud ko sem mel zraven še en disk plus še kakšen drug porabnik.
Ker mi gre to piskanje na k.. bi prosil če slučajno kdo ve kaj ga muči oziroma kje naj iščem težavo.
Konfiguracija sistema je:
Abit BH6
Celeron 700@1302, 2.05V
Geforce 32MB
SB Live!
3Com mrežna na ISA vodilu
Motorola Modema na PCIju
256MB ECC Rama
20GB 5400rpm IBM disk
Teac 32x
Plextor 8x4x32x
a bunch of vents
napajalnik ma 250W
Nikoli prej mi še ni piskal tud ko sem mel zraven še en disk plus še kakšen drug porabnik.
Moj kompjuter dela: KVIIIIK ... KVIIIK ... KVIIIK.
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Ko ga navijem dela: KVIKKVIKKIVKKVIK. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Thermaltake Armor stranica s 25cm ventilatorjemOddelek: Kaj kupiti | 1035 (1035) | kixs |
» | Montaža ventov...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1178 (1046) | Klemzz |
» | Enermax napajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (962) | prepecenc |
» | kaki napajalnik bi rabo?!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1423 (1144) | Flamer |
» | Plexi stranicaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1569 (1106) | Smorny |