Forum » Konzole » USB ključ na Xbox 360
USB ključ na Xbox 360
Mare3 ::
Torej zanima me kaj moram narest da bi mi slike ali pa video prebralo z USB ključka ker mi ključek zazna ampak mi noče ničesar odpret ali pa shranit na USB ključ... Prosim za pomoč.
P.S. probal sem že več ključkov ker sem mislil da je z mojim kaj narobe pa ne dela nobeden.
LP
P.S. probal sem že več ključkov ker sem mislil da je z mojim kaj narobe pa ne dela nobeden.
LP
Mare3 ::
Evo to sem naštimal, zdaj imam pa še eno težavo in sicer z internetom. Nikakor mi ne uspe vzpostaviti povezave z internetom. Priklopljeno imam tako kot je treba. Sem naročnik Siol optike 20/20 Mb/s, je morda problem to da imam dinamični IP?
romex ::
Ne, ti samo vštekaj kabel iz routerja do xboxa in moralo bi delat. Poskusi vzpostavit povezavo z internetom :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus Router RT-N10U - Priklop 3G ZTE MF636 ModemOddelek: Pomoč in nasveti | 2546 (2061) | beta1 |
» | Problem z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2221 (1875) | ...:TOMI:... |
» | USB ključek za wireless internetOddelek: Omrežja in internet | 4353 (3872) | r3dkv1c4 |
» | router ali switch?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1404 (1324) | ANGEL_B |
» | računalnik ugaša ob startu msn-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1042 (610) | bluefish |