Forum » Pomoč in nasveti » Dve grafiki in 4 monitorji
Dve grafiki in 4 monitorji
matjazzh ::
Čav!
no sem zgubil prejšni nick zarad neaktivnosti... Kakorkoli. Rad bi postavil sistem z štirimi monitorji. Ideja je taka, da povežem skupaj dve kartici kot je recimo nVIDIA GeForce GT240 ali pa kakšna ATI-jeva... En monitor na DVi drugega na HDMI na vsaki kartici.
Zanima me a tole deluje brez kakšnih komplikaciji a se zaplete pri driverjih.... Kdo kakšne izkušnje?
hvala
no sem zgubil prejšni nick zarad neaktivnosti... Kakorkoli. Rad bi postavil sistem z štirimi monitorji. Ideja je taka, da povežem skupaj dve kartici kot je recimo nVIDIA GeForce GT240 ali pa kakšna ATI-jeva... En monitor na DVi drugega na HDMI na vsaki kartici.
Zanima me a tole deluje brez kakšnih komplikaciji a se zaplete pri driverjih.... Kdo kakšne izkušnje?
hvala
ABX ::
V teoriji je dovolj ena moderna kartica.
2x dvi, 1xhdmi, 1x vga.
2x dvi, 1xhdmi, 1x vga.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
Senitel ::
Ne, ena ne bo dovolj (razen če greš v kakšne bolj profi vode).
Sicer pa z dvema karticama in štirimi monitorji ne bi smelo bit problemov.
Sicer pa z dvema karticama in štirimi monitorji ne bi smelo bit problemov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DisplayPorti nagraficni in 4 monitorjiOddelek: Strojna oprema | 1614 (1371) | AgiZ |
» | AMD izdal ATI FirePro 2450Oddelek: Novice / Grafične kartice | 5029 (3348) | JohanP |
» | 4 LCD-ji na 1 PCOddelek: Zvok in slika | 2698 (1642) | bluefish |
» | ULi M1695: Triple Graphics InterfaceOddelek: Novice / Grafične kartice | 3259 (2711) | strictom |
» | Dva monitorjaOddelek: Strojna oprema | 1583 (1377) | kuglvinkl |