» »

Mobitel za 2 tolarja

Mobitel za 2 tolarja

jugonostalgik ::

Matr, sm hotu dons it v Mobitel center po tist mobitelc, pa je bla takšna gužva, da notr nism pršu. Povejte, ste se vi tud kej šli grepst. Jest grem jutri v vrsto, ko se bo začel delat beli dan hehehe :D:D:D.
Nima ti kej bit, če si dober skrit!

JLP ::

Pomoje je to bl en kurac.
Na začetk dobiš zaston telefon pol pa že tkuj mastn računajo da dobijo (ti pa zgubiš) velik več dnarja kukr če bi normalno kupu.
Drgač pa sploh tega neb delal. Majo že use preračunan.
Live long and prosper!

PaJo ::

JA valda da majo vse preracunano, saj oni telfon dobijo se bolj poceni:)
V glavnem jaz mislim da se nena splaca, ker je to sranej od ACER-ja in kakor Kosec bo to tudi sigurno sranje, pa se minimalno narocnine mas 2400 ali kolko je ze, no ja kod druzinski bonus se da dobit za 1000SIT, samo se vseeno mislim da se ne splaca;((
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

jugonostalgik ::

Drži. Lahko pa ti dobiš ta telefon za dva tolara, če podpišeš anex v katerem se obvežeš, da boš naročnik vsaj še 25 mesecev. Tako ti ni treba sklepati dodatnega naročniškega razmerja ampak se samo obvežeš, da boš njihov naročnik še najmanj 25 mesecev, kar bi tako ali tako ostal. Kaj ima Mobitel od tega: zajamčenega naročnika za 25 mesecev (da ne bi prešel h konkurenci:O).
Nima ti kej bit, če si dober skrit!

Justy ::

hehehe...
kurceve so tele akcije zdej ratale k je folk totalno znoru:))
Jst sm za simensa 5 ur caku da sem ga dubu. Sploh nism mogu it v mobitelovo stacuno (Mb), sem mogu najprej uzuni cakat pol ure, pol med stoki nekaj ur in pol se notri:D
Pa itaq sem ze prejsen teden lahko sou po nekaj urnem cakanju domov, ko so rekli da jih je zmankal....
Zdej ga pa ne prodam za nc na svet, sm prdolg caku:D

Drgac pa itaq da majo pri mobitelu in tud simobilu vse preracunan, tak da oni ne bojo bli nikol na zgubi

OrlyTM ::

Jah ... če ravno kupuješ nov mobitel, se to sigurno izplača, če si omejen z denarjem. ... če imaš soldov zadosti, boš pač šel v trgovino in si kupil kar češ ... toda ake akcije omogočajo veliko ljudem, da pridejo do spodobnega mujota za zlo nič denaraja .... naročnino pa itaq vsi plačujemo ... naročniki še celo ceneje kot mobi uporabniki :)))

lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>

roro ::

Naslednje leto bodo na podoben način "talali" mobilne telefone z barvnimi zasloni in mp3 predvajalniki, zato se z zamenjavo splača počakat.

miranpozar ::

Mobitelu se gre se za eno (bolj psiholosko) foro: doseci hocejo namrec stevilko miljon narocnikov do konca leta! Po neuradnih informacijah in kakor nas je vecina opazila (po Ljubljani je bila totalna evforija, na koncu je celo zmanjkalo aparatov), bo ta stevilka dosezena ze v prvi polovici decembra... potem pa bodo verjetno vpregli kaksnega glasbenika, da bo zapel "samo miljon nas je".
Ajd... grem na svojo dozo karcinogenega elektromagnetnega valovanja.. pa pa...
Miran Požar, Portorož, http://sites.google.com/site/miranpozar/

Mate ::

hehe, no sej mogoce pa nas bo milijon :)

Drgac je pa ta telefon ful majhen, kok je pa kej dober pa ne vem.

Matty ::

Heh... Mobitel je samo odgovoril na akcijo Simobila, torej 1000 SIT za Nokino 5110.

Tale telefon za 2 sit se splaca kupit samo, ce ga kupis kot druzinski bonus, in ga das potem stari mami... :D

Hehehe... pomislite... Eni pustijo npr. 5 sit in recejo sej je dobr... in napitnina je vec vredna kot sam telefon...

Aggressor ::

Torej, dotična praksa je v tujini prisotna že leta. Kar pomeni, da na področju telkomunikacij capljamo odzadaj, kar pa ni nič nenavadnega. Skrbi me, ker pač niti naša vlada ne naredi nič za pospešitev. Upam, da bo obljubljeni program rešil nekatere probleme, npr. monopol Mobitela... Jeah, če Mobitel ne bil monopolist, bi mi danes že vse mobitele zastonj dobivali, seveda ob naročnini...
en CRISPR na dan odžene zdravnika stran

Medved ::

Ta novi Kosec je kr v redu telefon, ne vem pajo kakšnga maš ti, govorim o acer g70, ima 1000 mA lion baterijo in drži cel tedn, super telefon s pokrovom, aluminij:)

Loki ::

Yep, telefon je ful mejhn, ampak neverjetn, kako raja navaljuje nanj.
Dons, ko smo se z busom pelal mim Mobitela v Kranju, je blo ze KOMAD folka tam (minimum 100), pa to ze ob 7.00 zjutrej, ko so mel se zaprto.

Loki ::

Yep, telefon je ful mejhn, ampak neverjetn, kako raja navaljuje nanj.
Dons, ko smo se z busom pelal mim Mobitela v Kranju, je blo ze KOMAD folka tam (minimum 100), pa to ze ob 7.00 zjutrej, ko so mel se zaprto.


MoDeR ::

Mam tri Audiovox GDX300 telefone doma. In sem moral dat celih 6 sit za vse skupaj. Naročnik sem tako ali tako mislil ostati še naprej. Mobilni telefon sam je luškan majhen. Ma vibro, alarm ... vse razen pisanje lastne melodije. Menuji so malo preveč zakomplicirani ampak se da preživet. Baterija mi drži od ponedeljka ko sem ga dobil (2 črtici od 4-ih). No zvok ki ga sprejemaš je slab. Da se pogovarjat samo te spremlja stalen šum. Ne more se primerjat z kakšnim Ericssonom ali Nokio. Sprejem signala pa nisem še stestiral ker še nisem šel izven Ljubljane tako da ne vem ... To je to.

Meni je aparat všeč, pa če ne drugega mam rezervo če se nokia pokvari :D

Lp,
MoDeR
Lp,
<br>
MoDeR

||_^_|| ::

emm..kok ste pa že rekord na snejku nrdil na temu audijovoksu? jst sm na sosolcevga 66 naredu:))))))))))

to je SICK telefon>:D

emm..nevem no...men se zdi lih 2 sita vredn...bomo vidl gdaj se bojo zacele prve mnozicne reklamacije>:D>:D

Jeronimo ::

Kaj pa če te prime, da bi rad zamenjal telefon v dveh letih ? Kako pa potem? Lepo bi bilo če bi za 2 sit drugo leto dobil novega - A NE!8-)
25 mesecev je kar dolga doba, sploh če ne rabiš nujno telefona.
1000 Sit za nokio in študenski paket pri Simobilu je kar dobra fora. Recimo če padeš letnik, zgubiš status in še doplačat moraš telefon nekaj čez 40 kilo. To pa je ogromno. No imaš še razlog več, da ne padeš.:)
Poleti sem bil v Frankfurtu, večina telefonov je bila 1 DEM, nekaj jih je bilo 25 DEM in malo dražjih. Naročnino pa podpišeš za eno leto.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

Matty ::

Jeronimo... kot kaze nisi dobro prebral "drobnega" tiska, kar pomeni, da si padel na izpitu...



Nokio za 1000 sit lahko dobis le ob predpostavki da vzames PARTNER ali PRESTIZ pakete (ok, lahko se motim, samo potem hocem dokaz da se motim). Narociti se moras za 18 mesecev... kar pomeni, da nic ni vezano s studentskim statusom... ja... placati moras 45k sit... (oz. razliko do tega) ce predcasno "odklopis" razmerje... isto ne mores na mobitelu sklenit studenstskega paketa za ta 2 sit...

Mobitel ma cas v katerem ne mores prekiniti 2 leti (kar je 6 mesecev vec kot Simobil). Brez skrbi, ce hoces v temu casu prekiniti bos telefon za 2 sit posteno preplacal...

Osebno sem se vedno fan Nokie (sicer ne ravno 5110 ampak vseeno), zal pa je za moje potrebe cenovno bolj ugoden mobitel... ;((

--Switch-- ::

Ma to so mobitel in si-mobil dali ven,ker pride k nam kmalu novo omrezje(menda iz amerike).Zato hocejo pridobit cim vec narocnikov.Pa potem ce prekines narocnisko moras se razliko placat!
Polni fint so!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mobile MSN preko GPRS je ceneje kot SMS ?

Oddelek: Omrežja in internet
314295 (3484) Pesimist
»

SiMobil Pomlad - Nokia 3310, DA ali NE?

Oddelek: Loža
432623 (2188) Fantom
»

mobitel

Oddelek: Loža
442259 (1800) MadMax
»

mobitelove majčke (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
503998 (3516) R0K
»

20 marec+simobil

Oddelek: Loža
212141 (1867) Cveto

Več podobnih tem