Forum » Kaj kupiti » Podloga za maški z gelom?!
Podloga za maški z gelom?!
caribbean ::
Živjo! Mene zanima, če kdo uporablja tiste podloge za miško, ki imajo notr gel za oporo zapestju. Rabil bi kupit eno, pa ne vem kakšno, katero firmo. Ma kdo kakšen predlog?
Hvala.
Hvala.
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
caribbean ::
Sori, ej sm opazil da sem se malo zatipkal v naslovu. Moralo bi pisati: Podloga za miško z gelom, saj verjetno veste kaj sem mislil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: caribbean ()
69charger ::
Jaz sem svojo kupil od Gelware. Je kar fajn samo tisti hribček z gelom je malo prevelik zame.
fosil ::
Mene je s to podlogo bolj bolelo zapestje kot prej.
Problem je v tem, da imaš potem roko naslonjeno na podlogi in gibe izvajaš izključno v zapestju, pravilno pa bi bilo, da bi premikal celo roko.
Problem je v tem, da imaš potem roko naslonjeno na podlogi in gibe izvajaš izključno v zapestju, pravilno pa bi bilo, da bi premikal celo roko.
Tako je!
69charger ::
Ja to je res,na cajte mi gre ta gel na živce in obrnem podloga da nimam več roke na gelu :P
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Podloga za miškoOddelek: Kaj kupiti | 4785 (3073) | kuglvinkl |
» | Ergonomija? Kako uporabljati Gel mousepadOddelek: Pomoč in nasveti | 1183 (1009) | fosil |
» | Bolecina v zapestjuOddelek: Loža | 13473 (12781) | Rippy |
» | Katero igračkarsko podlogo za miško do 8jurjev???Oddelek: Kaj kupiti | 2622 (1626) | glinik |
» | Nov članek - Poškodbe pri delu z računalnikomOddelek: Novice / Nova vsebina | 2981 (2981) | ERGY |