Forum » Strojna oprema » CDBOOT: Couldn t find BOOTMGR
CDBOOT: Couldn t find BOOTMGR
ognjarad ::
Imam prenosnik HP ne morem instalirati Windows
na zaslonu ispise CDBOOT: Couldn t find BOOTMGR
Prosim za pomoc
Hvala
na zaslonu ispise CDBOOT: Couldn t find BOOTMGR
Prosim za pomoc
Hvala
Galaxy ::
Hmm. To meni napiše kadar imam na laptopu priklopljen zunanji trdi disk kadar se boota. Probaj še enkrat zapečt XP na drug CD, najdi si drugo verzijo (z travnika) ali pa inštaliraj s pomočjo USB ključka.
logout ::
To zelo diši po narobe zapečenem mediju z Windowsi, torej da ni zapečeno kot slika. Seveda je lahko tudi kaj drugega, kot je že omenil predhodnik.
L.p., Kloko
L.p., Kloko
Bananovec ::
Imel resne (ko rečem resne, mislim 2 tedna jebanja do rešitve) probleme podobne temu. In ne, ni bila kriva napačna slika. Sem sprobal like 5 različnih kopij XPjev.
Se mi je pa to zgodilo po uporabi Disk Sanitizerja (jah, Ubuntu zna fajn zezniti sistem (zanič šoferji za ati grafično) in potem drugačen izbris ni mogoče.
Če ti piše Press the key preden ti to izpiše, ti predlagam hitre prste. Najverjetneje inštalacija XPjev ne bo v celoti uspela (vsaj pri meni ni) ali pa bo treba ročno prekopirat fajle ... Vzemi si čas in Google.
Se mi je pa to zgodilo po uporabi Disk Sanitizerja (jah, Ubuntu zna fajn zezniti sistem (zanič šoferji za ati grafično) in potem drugačen izbris ni mogoče.
Če ti piše Press the key preden ti to izpiše, ti predlagam hitre prste. Najverjetneje inštalacija XPjev ne bo v celoti uspela (vsaj pri meni ni) ali pa bo treba ročno prekopirat fajle ... Vzemi si čas in Google.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kolko kaj defragmentirate vaše diske?Oddelek: Strojna oprema | 1665 (1212) | fahrenGONE |
» | Kolikokrat se vam na mesec kaj sesuje?Oddelek: Loža | 1538 (1030) | gzibret |
» | premalo prostora na c disku, d pa čisto prazenOddelek: Pomoč in nasveti | 1346 (1156) | Keyser Soze |
» | Brskalnik! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6724 (5464) | nere |
» | boot.iniOddelek: Pomoč in nasveti | 1917 (1711) | Red_Mamba |