» »

zaslon pri prenosniku

zaslon pri prenosniku

eva ::

Pozdravljeni. Kupujem prenosnik z mat zaslonom, 17" oz. 17.3".
Pri HP-jih povsod piše non glare oz. Bright view, kako pa je z ostalimi firmami? Imajo mogoče kakšne standardne označbe?

In kaj bi naj pomenil NLED zaslon pri acerju?

Hvala!

Lp

popster ::

Led pomeni da ima zaslon led backlight, nled verjetno podobno.
Kar se tiče laka, ga verjetno lahko tudi sam polakiraš:) sej ne.
Na ceneje.si je mogoče kak standard označitve

__X__ ::

vsaka firma ima za svetleče zaslone svoje oznake (Bright view,...). Če je mat poleg piše mat, anti glare, dostikrat pa kar slovensko nesvetleč. So pa bolj redko, še največ jih najdeš pri HPju in Lenovo, bolj v poslovnem razredu, ker jim ni prioriteta gledanje filmov, slik, iger, ki imajo boljše barve pri svetlečih zaslonih.

Hp ima tudi kar nekaj nesvetlečih zaslonov v nižjem oz. srednjem rangu.

Oglej si modele HP 4720s, vsaj polovica bi jih morala biti nesvetlečih (preberi opise)

ernest1A ::

V oko mi je padel Toshiba prenosnik za 560€ in mat zaslonom. To da so barve malo "izprane" me ne moti. Vendar me je malo zbodla spodnja slika, ker zgleda kot da je slika bolj temna. Je to samo taka nastavitev pri uporabniku ali lahko mat zasloni dejansko prikažejo tudi bolj temno sliko kot je na spodnji sliki?

toshiba mat zaslon

toshiba mat zaslon

Dromar ::

Če prav vidim, ima ta laptop vgrajen i3. V kolikor je temu tako, ti priporočam, da greš pogledat v Hofer, tam imajo za 480€ namreč z mat zaslonom i3 s 4gb rama in 750gb diska in 3letno garancijo, orginal winsi, officom in še nekaj bonbončki. Pa brez strahu, Medion je v resnici Hoferjeva preobleka za Lenovo, računalniki pa so res top kakovosti. Če boš imela srečo, imajo ponekod tudi starejši model znižan na 400€, edina razlika je, da imaš 250gb diska manj in i3 2350m namesto i3 2370m. Pa tale Toshiba ima zares nikakvo tipkovnico mimogrede, kar po mojem mnenju tudi ni stvar, ki bi jo kar tako spregledal pri nakupu laptopa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ekran na prenosnikih (kocke?) - mat/glossy?

Oddelek: Pomoč in nasveti
315841 (4883) fujtajksel
»

Prenosnik iz hoferja(MEDION) (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5811907 (8067) Cico
»

tablet PC ali netbook?

243099 (2928) SLO_Matej
»

Prenosnik za od 400-500€

192742 (2289) Dro
»

Bright View, Anti Glare ... zaslon pri hp prenosniku?!!

468872 (6065) bluefish

Več podobnih tem